Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Dan Óptica har den ledende teknologien når det gjelder utmåling til flerstyrkede brilleglass, også kalt progressive brilleglass. Dan Óptica kan nå presentere det mest avanserte progressive brilleglasset, Varilux® X Series™, som gir deg et syn uten besvær. Brilleglasset gir deg muligheten for helt problemfritt å se hver minste detalj på nært hold, på mellomavstand og lengre borte.

Reduserer behovet for hodebevegelser

De som allerede har opplevd tradisjonelle progressive brilleglass, kjenner også til at for å se skarpt tett på, er det nødvendig å bevege hodet og vri nakken samtidig. Men med de nye avanserte brilleglassene reduseres behovet for hodebevegelse vesentlig, og det gjør det derfor lettere for deg å finne det riktige stedet i brilleglasset, uten at du får vondt i nakken eller ryggen. De progressive brilleglassene, Varilux® X Series™, skreddersys til nettopp din kroppsholdning og din synsadferd.

Tilpasset til nåtidens hverdag

Vi er online som aldri før. Vi skifter mellom smartphones, tablets og bærbare computere. Det har før vært vanskelig å tilpasse de tradisjonelle progressive glassene til nettopp disse avstandene og skiftet her i mellom. Men med Varilux® X Series™ er det nå mulig å holde tempoet oppe i en travel hverdag og beholde fokus på det som er viktig.

Sunnere syn

Etterhvert som våre liv endrer seg og vi lever lengre, utsettes vi for mer skadelig lys. Eye Protect System er en ny brilleglass-innovasjon i Varilux® X Series™, som hjelper med å beskytte dine øyne hele dagen, hver dag, 365 dager i året. Det smarte blå lys-filteret filtrerer selektivt det skadelige blå lyset bort, mens det gode blå lyset får lov til å passere.

Fornøyde kunder

De første av Dan Ópticas kunder er allerede sendt avgårde med de nye topp personaliserte progressive brilleglassene, og det er fornøyde kunder som går ut av butikken. Og etter oppfølgning på flere av kundene er det de samme opplevelsene som gjør seg gjeldende. De er imponert over klarheten, skarpheten og komforten under lesing og ved bruk av computer.
 
Dan Optica, Tlf. 952 58 39 10, www.danoptica.com
Av Dan Óptica

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet