Månedsmagasinet på Costa del Sol
Bruker du lesebriller, som sjenerer deg?

Bruker du lesebriller, som sjenerer deg?

Så er det kanskje en god idé å prøve multifokale linser.
Trette øyne eller presbyopi (aldersrelatert langsynthet) er naturlig, og noe som oppstår når man er mellom 38 og 45 år.
For å hjelpe de trette øynene, bruker man som regel briller eller progressive briller. Hos Óptica Laza har vi en annen løsning – multifokale kontaktlinser.
Sammenlignet med briller gir linsene et bedre perifert syn, og man unngår de typiske problemene som dugg når det regner, og kondens eller fukt.
Hva er Presbyopi?
Når selve linsen i øyet eldes, blir den mindre fleksibel, og problemene med å se ting tett på oppstår – det blir vanskeligere å lese, jobbe på computer, tablet, mobil osv.
Sannsynligvis er du mer aktiv enn dine foreldre var. Sykling, løp, golf, fotball, basketball, osv. Å drive med mosjon er i dag en aktivitet man dyrker uansett alder. Derfor er det heller ikke noen overraskelse at mange personer over 40 foretrekker kontaktlinser fremfor briller, på grunn av deres aktive livsstil.
Det finnes et stort utvalg av kontaktlinser. Materialet kan variere meget, akkurat som at det også kan variere hvor ofte de skal skiftes ut (daglig, ukentlig, månedlig, årlig) – alt sammen for å kunne oppfylle den enkelte brukers behov.
De nye silikon hydrogel kontaktlinser tillater opp til seks ganger mer oksygen å slippe gjennom til hornhinnen enn hva vanlige kontaktlinser gjør. Det er denne karakteristikken som gjør at linsene av silikon hydrogel er de mest anvendte, når det kommer til dags- og månedslinser.
Hos Óptica Laza finner du både optikere og optometrister som har spesialisert seg på kontaktlinser og i særdeleshet multifokale linser.
Kom ned og prøv dem, og få ditt første sett gratis. Tlf.: 952 935 172. www.opticalaza.es

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.