Månedsmagasinet på Costa del Sol
Frisør Judith åpner egen salong i Calahonda

Frisør Judith åpner egen salong i Calahonda

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Har du lyst på en ny stil eller bare å få frisket opp din frisyre, så besøk Judith Rugland og hennes nye hårsalong Frisør Judith og Galleri.
Skjem bort ditt hår med en omgang hodebunnsmassasje. Judith bruker økologisk sjampo, balsam og kur. Få verdenssituasjonen snudd, og få håret pleid med en god og nærende hårkur, noe som kan være en nødvendighet for å forebygge de skadene som håret blir utsatt for av Costa del Sols varme sol. Judith kjenner til de nyeste trendene, og kan med sin gode teknikk klippe, farge og style akkurat den frisyren som du ønsker.
Erfaring har Judith masse av – hun har tidligere vært selvstendig i Norge med egen salong, men rykket opp teltpluggene for 15 år siden og flyttet til Spania, hvor hun siden har bodd og jobbet. Og for ikke å glemme, så har hun vunnet prisen ”Pinta en Mijas”, da hun ikke kun ‘maler hår’. Hun maler også bilder, som du kan se i salongen.
 
Som salongens navn antyder, kan du foruten å få en lekker hårbehandling også skjemme bort dine øyne ved å besøke Judith og Börjes galleri, som ligger sammen med frisørsalongen. Han er kunstner og dekormaler, f.eks. har han stått for teaterdekorasjoner og kulisser. Han har mange års erfaring og har deltatt i forskjellige utstillinger med sine sterke, fargerike verk.
 
Judith Frisør ligger på Avenida de España i Calahonda, i passasjen mellom Rumores og Little Italy. Kom gjerne innom for en titt, eller ring +34 606 674 083.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet