Månedsmagasinet på Costa del Sol
Konstruksjon- og renoveringsfirma med fokus på kvalitet

Konstruksjon- og renoveringsfirma med fokus på kvalitet

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
“Vårt firmas suksess er et resultat som følge av et stort ønske om å hjelpe alle våre kunder.”
Firmaet består av spanske ansatte, ledet av eieren av Idécon, Marcos García, som påser at alt av renoveringsoppgaver og nybygging går på skinner. Kundene blir kommunisert med på enten engelsk eller spansk, og det gis garanti på arbeidet som er gjort ved overlevering. Som Marco García selv sier: “Vi har alle nødvendige forsikringer som loven krever, og viktigst av alt; vi sørger også for å overholde den.”
Idécon har løsningen på ethvert problem, stort som smått. Ved første besøk hos kunden lytter de til klientens ønsker og gir et tilbud samme dag. Eller, om nødvendig, konsulterer de teamet av arkitekter, ingeniører eller spesialister og kommer med et forslag.
Kunden har alltid all informasjon om arbeidet og fremgangsmåten til rådighet. Marco Garcia koordinerer med de forskjellige ekspertene, noe som gjør at kunden bare kan slappe av, uten å skulle bekymre seg om noe.
“Vårt viktigste motto er å gjøre kunden tilfreds. For å kunne det, er det viktig å vite nøyaktig hva kunden har bruk for, og ikke det som er mest interessant for oss. Profesjonalitet er synonymt med lydhørhet, rådgivning og korrekt utførelse,” forteller Marco García, og tilfører at firmaet har 25 års erfaring med:
-fuktproblemer
-tak-konstruksjon
-kjøkken
-elektrisitet
-VVS
-skorsteiner
-maling
-badeværelser
-glassgardiner
-markiser
-aluminium
-snekkerarbeid
 
Idécon gjør også jobber med microsement – materialet som gir den moderne, nordiske stilen.
“Vi setter vår ære i å gjøre et rent, høy-kvalitets arbeid, som er ferdig til avtalt tid. Vi kommer gjerne med referanser fra norske kunder og andre nasjonaliteter.”
Kontakt: Marcos García / Tlf.: 630196618 / Email: id.con@hotmail.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet