Månedsmagasinet på Costa del Sol
Støtt døvblinde sammen med Specsavers

Støtt døvblinde sammen med Specsavers

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Frem til årsskiftet har Specsavers Opticas en kampanje i samarbeid med Once hvor de støtter organisasjonen for døvblinde (La Fundación ONCE para la Atención de Personas con Sordoceguera – FOAPS). I denne kampanjen, som er en del av FOAPS 10-års jubileumskampanje for å rette oppmerksomheten mot døvblindes vanskelige hverdag, tilbyr Specsavers sine kunder en omfattende synstest gratis, mot at kundene donerer 1 euro til FOAPS. Ved kampanjens slutt gis den innsamlede summen til FOAPS med det formål å betale for tolker for døvblinde. En tolk utgjør nemlig en avgjørende rolle i en døvblinds hverdag, i kommunikasjonen med omverden. Uten tolk lever en døvblind i total isolasjon.
“De fleste med skader på synet kan stole på sine andre sanser og takket være dem kommunisere og fungere i dagliglivet. Men døvblinde oppfatter verden gjennom berøring og er avhengig av noen andre som kan skape kontakt mellom dem og omverden. Tolkene fra FOAPS er disse menneskenes øyne, ører og mange ganger til og med deres stemme. Vi ønsker å samle sammen 6 000 euro for å betale for 400 timer med tolk, så det krever at 6 000 personer går inn til sin nærmeste Specsavers-butikk for en synstest, samt gir en liten donasjon”, forklarer José Ángel Moral-Tajadura, butikksjef hos Specsavers Opticas.
Vil du delta i kampanjen? Besøk da din nærmeste Specsavers-butikk for en omfattende synstest og doner 1 euro. Gjelder til og med årsskiftet.
 
Finn din nærmeste Specsavers-butikk på: www.specsavers.es

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet