Månedsmagasinet på Costa del Sol
Bli med på Loft & Roomers første lagerutsalg noensinne – med opp til 90 % rabatt

Bli med på Loft & Roomers første lagerutsalg noensinne – med opp til 90 % rabatt

Det blir fest og glade farger når Loft & Roomers for første gang noensinne slår dørene opp til deres lagersalg i weekenden 28. – 29. oktober kl. 10 – 18. Og det er vitterlig snakk om et lagersalg. Det blir nemlig fra Loft & Roomers’ lager, som ligger ovenfor deres store showroom på den andre siden av Mijas-veien. Her vil alle de nedsatte varene om f.eks. stoler, bord, skjenker og tilbehør (lysestaker, bilderammer, dekorasjon) bli satt frem, og så er det førstemann til mølla. Stemningen blir skrudd i taket med levende musikk og ekte danske hotdogs fra pølsevogn. Det vil bli en hyggelig, familievennlig begivenhet.
Rabattene vil være store, for det dreier seg om å selge ut det gamle for å gjøre plass til det nye. Allerede nå samler Loft & Roomers sammen varer til det store lagersalget, så det er rikelig med sjanser for å gjøre en god handel. Det vil være rabatter på opp til 90 % samt ”give-aways”, så det er mange gode grunner for å legge veien forbi lagerutsalget. Loft & Roomers er kjent for nordisk design til rimelige priser, og denne weekenden er det virkelig snakk om gode priser, når restpartiene skal ut. Det er gratis parkering ved døren og alle er velkommen.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.