Månedsmagasinet på Costa del Sol
Permisjon fra Vitafakta Health Clinic

Permisjon fra Vitafakta Health Clinic

”Sommer var det; midt på dagen; i et hjørne av hagen”…
Det er tid til refleksjon og fordypelse denne sommeren. Nå har jeg rundet 55 år og gjennom mange år har jeg vært reisende i sunnhet og kommet meg rundt overalt, tatt til meg, opplevd og lært en hel masse. Det er blitt til en bred vifte av tiltak, som forhåpentligvis har vært til glede og nytte for alle dem som har kommet til klinikken, på våre forskjellige foredrag, workshops og retreats.
Nå er det på tide med litt forandring, og jeg nyter det privilegiet at jeg har mulighet for å søke nye veier til sunnhet, vitalitet og velvære, for så å vende tilbake med nye tiltak.
Det betyr at jeg tar permisjon fra Vitafakta Health Clinic frem til utgangen av 2017. Jeg vil i denne perioden fokusere på de allerede planlagte forløp, foredrag, workshops og retreats. Den gamle møllen utenfor Mijas danner rammen for Reisen til ditt Indre kurs 2 her den 21.-28. oktober, dvs. for alle dem som tidligere har vært på Reisen til ditt Indre del 1. Deretter står Intensivt Juice Retreat på programmet fra 29. oktober til 5. november.
For Vitafakta Health Clinic betyr det at jeg stenger for legerelaterte konsultasjoner frem til og med utgangen av 2017, hvorpå pasienter henvises til kollegaer og skadestuer i denne perioden. Jeg fortsetter med den lille gruppen av pasienter som befinner seg i et skreddersydd forløp.
Det betyr at vi stenger den Medisinske Termografi i klinikken også.
Det har vært et fantastisk verktøy til å oppdage skjult betennelse, og vi tilbyr skanninger til og med utgangen av september. Ønsker du et follow-up eller en re-skanning, så ring eller skriv til oss.
Jeg gleder meg til å vende tilbake i 2018 med nye tiltak.

 
Pernille Knudtzon
Vitafakta Health Clinic
For medisinsk termografi kontakt oss på vitathermo@vitafakta.es, sms eller ring på 694 431 864.
Følg med på hjemmesiden www.vitafakta.es, hvor du kan melde deg på for å få våre nyhetsbrev.
Finn oss på Facebook: Vitafakta Health Clinic, Reisen til ditt Indre, Intensiv Juice Retreat.
Av Pernille Knudtzon

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.