Månedsmagasinet på Costa del Sol
En ferie uten ditt kjæledyr er ingen skikkelig ferie

En ferie uten ditt kjæledyr er ingen skikkelig ferie

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Om du har planer om å reise denne sommeren og skal ta med deg din katt eller hund bør du sjekke at dyrets pass er gyldig, samt at forsikringen du har dekker reiser i utlandet. I en del tilfeller må din eksisterende forsikringsavtale utvides med en tilleggsforsikring for reiser til utlandet, og denne tilleggsforsikringen må du tegne separat.

For reiser innenfor Europa er det landene imellom vanligvis ingen større forskjeller på vilkår. Innenfor både EU og de fleste andre landene er kravene for kjæledyr like. Dette dokumentet, kjæledyrpasset, gjelder for både hunder, katter og ildere, og inneholder dyrets fullstendige helse-historikk, samt all informasjon som identifiserer dyret, i tillegg til informasjon om eieren. Passet må være utstedt av veterinær.
Hva man også må ha i tankene er at det generelt sett ikke er tillatt å reise med dyr som er yngre enn tre måneder.
Det finnes et stort tilbud av ulike kjæledyrsforsikringer, men Liberty Seguros er det eneste forsikringsselskapet som tilbyr best mulig dekning innenfor EU til en fornuftig pris.
Med Liberty Seguros kjæledyrsforsikring kan du slappe av, for med den vet du at ditt dyr er dekket om uhellet skulle være ute, eller om dyret ditt blir sykt. Forsikringen inkluderer også en ansvarsforsikring, rett til telefonassistanse, kennel/kattepensjonat om du som eier legges inn på sykehus, hjelp med utgifter for å finne ditt kjæledyr om det skulle forsvinne, og mye mer!
Men glem aldri dette: forlat aldri ditt kjæledyr i et parkert kjøretøy. En parkert bil kan bli kokende varm på rekordtid!
For mer informasjon om kjæledyrsforsikring, detaljer om din nærmeste forsikringsagent, samt informasjon om andre forsikringer, kontakt Liberty Seguros!
Ring: 913 422 549, eller besøk: www.libertyexpatriates.es

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet