Månedsmagasinet på Costa del Sol
Takk for i år – og velkommen til et nytt skoleår 2017/2018

Takk for i år - og velkommen til et nytt skoleår 2017/2018

Årets høydepunkter har vært mange, og vi vil takke dere alle – både foreldre og elever og ansatte – for alt dere har bidratt med i gjennom skoleåret!

Ny informasjonsfilm!

I løpet av skoleåret 2016/2017 har vi på Den Norske Skolen, Malaga laget en ny informasjonsfilm. I denne filmen får dere se hvordan vi har det, hva vi vektlegger i undervisningen, samt fordeler og fasiliteter skolen har. Filmen finner du på hjemmesiden vår, nederst på siden under fanen «Om oss» : http://www.dnsmalaga.com/om-oss/

Vi har plass til flere elever

Hos oss blir alle elever sett, og vi vet vi at elevene må trives for å prestere. Skolen jobber aktivt for å fremme trygghet og tilhørighet i skolemiljøet. Skolen tilbyr også foreldrene et aktivt foreldremiljø i FAU (foreldrenes arbeidsutvalg) og alle får tilbud om spanskkurs. Ønsker du å vite mer om skolen vår er det bare å ta kontakt. Du og din familie er hjertelig velkommen til en omvisning og en god skoleprat.
Les også mer om skolen vår på www.dnsmalaga.com, eller få et innblikk i skolehverdagen vår ved å følge skolens facebookside.

Sommerferie!

Finnes det noe deiligere enn å vandre ut i våre varme, spanske gater og vite at det er sommerferie og fri? Den Norske Skolen Malaga avsluttet skoleåret den 20. juni, og starter opp igjen den 21. august. Skolekontoret holder oppe litt lengre, men mellom den 30. juni og 10. august er det også stengt på kontoret. Trenger du å få tak i oss under ferieavviklingen, så send en mail til: post@dnsmalaga.com. Henvendelsene her leses sporadisk.
 
norske skole0607B
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.