Månedsmagasinet på Costa del Sol
Årets morsomste familiedag er tilbake ved Den Norske Skolen, Malaga!

Årets morsomste familiedag er tilbake ved Den Norske Skolen, Malaga!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
En nydelig lørdag i april møtte sytti spillere opp til fotballturnering på skolen. Fordelt på ti miksede lag kjempet de med alt de hadde (eller manglet) av fotballtalent, kondis og lagånd. Mammaer, pappaer, elever, søsken og lærere kjempet for seier og ære, og underholdt samtidig med kreative krumspring, knepne skåringer og råe taklinger.

 
Foreldrene stilte også mannsterke opp som engasjerte publikummere, matselgere, burgerflippere og vaffelpressere og var med å gjøre familiedagen perfekt.

Gullball

Gullballen er en fotballpris som årlig deles ut av hele verdens fotballjournalister. Prisen går til den fotballspilleren de det året anser for å være verdens beste. -Denne utmerkelsen har i dag status som den gjeveste prisen en fotballspiller kan få, fortalte skolens «turneringsdronning» Kathrine G. Tønnesen. Hun og «turneringsassistent» Lena Dinesen startet med å dele inn i lag oppkalt etter denne prisens vinnere. Kathrine lovet samtidig at i denne turneringa skulle det også kåres en gullballvinner blant turneringens deltagere og deles ut gullball til en verdig vinner.

Utmerkelser og premier

Det manglet ikke på priser og premier heller. Sortimentet av tilleggs-utmerkelser favnet alle prestasjoner både på og utenfor banen. Årets grise-takler, syter, nykommer, diva, sykesøster, keeper, heiagjeng, beste skåring og redning, samt grillmester og fau-entusiast, fikk fine hatter og gavanter til å pryde seg med. Noen premier ble til underveis der juryen oppdaget prestasjoner og morsomheter verdt å premiere.

Vi har plass til flere elever

Hos oss blir alle elever sett, og vi vet vi at elevene må trives for å prestere. Skolen jobber aktivt for å fremme trygghet og tilhørighet i skolemiljøet. Skolen tilbyr også foreldrene et aktivt foreldremiljø i FAU (foreldrenes arbeidsutvalg) og alle får tilbud om spanskkurs. Ønsker du å vite mer om skolen vår er det bare å ta kontakt. Du og din familie er hjertelig velkommen til en omvisning og en god skoleprat.
Les også mer om skolen vår på www.dnsmalaga.com, eller få et innblikk i skolehverdagen vår ved å følge skolens facebookside.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet