Månedsmagasinet på Costa del Sol
Forbrukslån i Norge – en mulighet fra Spania?

Forbrukslån i Norge – en mulighet fra Spania?

Det korte svaret er JA, og det nye nettstedet norskkreditt.no gjør søknadsprosessen meget enkel for deg, med sammenligning og svar på din søknad på samme dag fra en rekke aktører i det norske markedet.

Også når man oppholder seg i Spania kan behovet for finans oppstå, og selv om man selvsagt kan søke om forbrukslån og annen finansiering i spanske banker og finans-institusjoner, er dette ofte forbundet med mye byråkrati og papirarbeid. Det er ofte et krav at man lager en avtale og møter opp personlig i møte hos potensielle långivere, og foruten å måtte fremlegge kopier av en masse personlige dokumenter, kan språket ofte også være en hindring, om man da ikke er rimelig stødig i det spanske språket. Behandlingstiden for lånesøknader fra utenlandske statsborgere kan også være meget lang i Spania, og renten kan være relativt høy i mange tilfeller.
 
{loadposition norskkreditt}
 
Alle disse problemstillingene finnes det nå en enkel og hurtig løsning på, enten man befinner seg i Norge eller i utlandet. Ved å benytte dette nettstedet kan man i løpet av noen få minutter fylle inn en lånesøknad, og vanligvis få svar på søknaden i løpet av samme dag som man sendte den!
 
På nettstedet får man enkelt og greit oversikten over de ulike tilbydernes krav og betingelser, slik at man på et og samme nettsted kan finne alle opplysningene man trenger. Det er med andre ord også meget tidsbesparende å benytte seg av tjenestene til norskkreditt.no, spesielt sett i forhold til å måtte søke opp hver enkelt långiver på internett og sjekke deres betingelser manuelt.
 
Det koster ingenting for brukerne å benytte seg av tilbudene, da deres inntekter utelukkende er basert på at de ulike tilbyderne av finans betaler for å være inkludert på nettstedet.
 
Idéen og initiativet til å opprette nettstedet er foretatt av personer og firma med lang erfaring fra det norske finansmiljøet, og man også kan lese en del informasjon om ulike finanstyper og betingelser generelt på norskkreditt.no. Det mangler heller ikke på advarsler om å oppta gjeld dersom man har dårlig betalingsevne, noe som understreker nettstedets seriøsitet.
 
Oppsummert kan man trygt si at så lenge du er norsk, uavhengig av om du befinner deg i Norge eller i Spania, og du har et behov og ønske om å ta opp et forbrukslån, anskaffe deg et kredittkort, eller ta opp et kortvarig smålån uten sikkerhet, så har norskkreditt.no samlet all informasjon du trenger, samt gjort prosessen så enkel og tidsbesparende som overhodet mulig!
 
norsk kreditt

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.