Månedsmagasinet på Costa del Sol
Skapt for smartphone, skapt for deg

Skapt for smartphone, skapt for deg

Med det nye BEYOND™ høreapparatet fra Widex kan du nyte alt det beste som livet har å by på. Ingen annen smartphone-høreløsning lyder like bra. Og ikke noe annet høreapparat gir deg samme muligheten for å holde forbindelsen til verden rundt deg.
Med en fantastisk lyd og Bluetooth forbindelse gir WIDEX BEYOND™ deg den best mulige lyden, uansett hvor du er – i bilen, på en konsert, eller på en travel gate.
Du behøver ikke å finne de ideelle lytteforhold – de er allerede skapt for deg, uansett hvor du befinner deg.
Og du har alltid styr på tingene med din smartphone-app, som kan tilpasses individuelt, er lett å bruke, og gjør det mulig å streame musikk m.m.
Med BEYOND™ kan du oppleve lyd, akkurat slik som du foretrekker det.
Du kan tilpasse BEYOND™ til dine egne behov med din personlige app. Du kan justere lydinnstillingene og lyttepreferansene, bruke personlige bilder, og til og med skape lydsjablonger som mal til bestemte lyttesituasjoner – som f.eks. på en restaurant, eller når du er sammen med familie og venner.
Du finner Widex produkter hos Óptica Laza, som er autorisert forhandler og spesialist innen Widex-høreapparater, som regnes for å være blant de ledende i verden. Tlf.: 952 935 172 – info@opticalaza.es

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.