Månedsmagasinet på Costa del Sol
Skapt for smartphone, skapt for deg

Skapt for smartphone, skapt for deg

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Med det nye BEYOND™ høreapparatet fra Widex kan du nyte alt det beste som livet har å by på. Ingen annen smartphone-høreløsning lyder like bra. Og ikke noe annet høreapparat gir deg samme muligheten for å holde forbindelsen til verden rundt deg.
Med en fantastisk lyd og Bluetooth forbindelse gir WIDEX BEYOND™ deg den best mulige lyden, uansett hvor du er – i bilen, på en konsert, eller på en travel gate.
Du behøver ikke å finne de ideelle lytteforhold – de er allerede skapt for deg, uansett hvor du befinner deg.
Og du har alltid styr på tingene med din smartphone-app, som kan tilpasses individuelt, er lett å bruke, og gjør det mulig å streame musikk m.m.
Med BEYOND™ kan du oppleve lyd, akkurat slik som du foretrekker det.
Du kan tilpasse BEYOND™ til dine egne behov med din personlige app. Du kan justere lydinnstillingene og lyttepreferansene, bruke personlige bilder, og til og med skape lydsjablonger som mal til bestemte lyttesituasjoner – som f.eks. på en restaurant, eller når du er sammen med familie og venner.
Du finner Widex produkter hos Óptica Laza, som er autorisert forhandler og spesialist innen Widex-høreapparater, som regnes for å være blant de ledende i verden. Tlf.: 952 935 172 – info@opticalaza.es

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet