Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sommer, sol og Nikki Beach
Hvert år lanserer Nikki Beach en ny sesong full av uforglemmelige fester og opplevelser, når de gjenåpner sine tre eksklusive beach clubs på de spanske kystene i Marbella, Mallorca og Ibiza. Det mangfoldige livsstil-konseptet er kjent for sine ikoniske beach clubs, som tilbyr gjestene muligheten til å delta i en unik og variert opplevelse som kombinerer musikk, mat, underholdning, mote, film og kunst.
Den første beach club som åpnet i Spania under varemerket var Nikki Beach Marbella, som debuterte i 2003, og som den 13. april nok en gang åpnet dørene for å bane vei for den nye sommer-sesongen.
Nikki Beach Marbella befinner seg på en av de beste strendene med hvit sand på Costa del Sol. Helt fra starten av var denne beach club’en et møtested og fest-lokale om sommeren for både nasjonale og internasjonale personer fra det øvre samfunnslag, som befinner seg i Marbella. Beach club’en har et svømmebasseng med VIP sol-senger, en stor åpen restaurant under åpen himmel, og en bar og VIP terrasse med imponerende utsikt over Middelhavet. Nikki Beach Marbella introduserte i vinter Nikki Privé, en eksklusiv nattklubb med en gedigen terrasse vendt mot sjøen.
Musikk, mat, underholdning, mote, film og kunst vil nok en gang være ingrediensene i de mange beach clubs som varemerket har, på mer enn et dusin forskjellige eksklusive lokaliteter rundt omkring i verden. Alle disse elementene blandes sammen for å skape en gøy, livlig, luksuriøs og spesiell, velkjent Nikki Beach atmosfære.
Med 13 beach clubs og resorts rundt omkring i verden, er Spania det eneste landet i verden med tre særpregede Nikki Beach destinasjoner.
For reservasjoner, kontakt Nikki Beach Marbella. www.nikkibeach.com – +34 952 83 62 39

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.