Månedsmagasinet på Costa del Sol
Verdensnyhet hos kystens største spa-forhandler

Verdensnyhet hos kystens største spa-forhandler

Aquapool Spas, som i år feirer sitt 13 års jubileum som spaforhandler på Costa del Sol, har fått en verdensnyhet til Spania.
Hvis man ønsker en kompakt pool – hvor det kan svømmes på alle nivåer og som videre har jacuzzi-seter i den ene delen, så er det helt nye hotte navnet: Endless Pools.
Innehaver av Aquapool Spas, Anja Mynster, forklarer: «Vår amerikanske spa-fabrikk kjøpte i fjor opp Endless Pools, som er spesialist på svømmemaskiner, og laget en verdensnyhet. Vi bare måtte hive oss på, og vi er stolte over å være de eneste i Spania som selger disse svømmespaene.»
Det som gjør disse svømmespaene unik er at du svømmer mot en bred og dyp strøm av vann, og ikke tradisjonelle jets. Utover det fås de med et innebygget løpebånd egnet til low og high impact trening. De kan brukes på alle treningsnivåer, slik at personer med evt. skader eller problemer med leddene vil bli avlastet av å trene i vann. De som trener på høyt nivå vil også bli utfordret; det helt unike ved svømmemaskinen er at man svømmer som ved motstrøm i en elv, som kan reguleres på flere enn 50 forskjellige nivåer. De nye svømmespaene er blitt testet av triatleter, og brukes i flere treningsklubber over hele verden.
En kjempestor fordel med disse svømmespaene er at de er utrolig enkel å installere. De leveres som én enhet, og skal kun tilkobles strøm. Utover det er de «flyttbare», og derfor kreves det ikke en byggetillatelse, som det ellers kreves til et svømmebasseng.
Aquapool Spas har innredet en del av butikken i San Pedro til de nye svømmespaene, og her kan man få dem demonstrert, samt også teste dem – så husk badetøy.
Se videoer og ytterligere informasjon på www.aquapool.es
Endless Svømmespa finner du på denne adressen: Aquapool Spas, Carril de Picaza 17, 29670 San Pedro de Alcántara. Tlf: 952 927811

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.