Månedsmagasinet på Costa del Sol
Tannlege Sacha Miller-Wojtan starter ny tannlegeklinikk

Tannlege Sacha Miller-Wojtan starter ny tannlegeklinikk

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Sammen med Nina King, som har praktisert og undervist i 5 forskjellige land, har Sacha startet klinikk i Elviria, Marbella.

”Nina King og jeg har kjent hverandre i rundt 6 år. Hun er tannlege fra England, spesialisert i protetikk (dvs. kroner, broer, proteser), og hun har hatt Oasis Dental Clinic i sentrum av Marbella i 4 år. For 2 år siden dro hun til Dubai for å jobbe og være nærmere sin mann, som flyttet der for en periode av et par år pga. jobben. Da hun kom tilbake, ble vi enige om å starte opp sammen,” sier Sacha, som også har en særlig forkjærlighet for kosmetisk tannpleie.
Valget sto mellom å kjøpe en eksisterende klinikk, eller å starte fra bunnen av. ”Vi valgte å starte fra scratch med en klinikk i Elviria, slik at vi kunne få det akkurat som vi ville ha det. Vi har begge meget høye standarder og en visjon om å tilby kun det beste. Derfor kommer vi også til å samarbeide med andre spesialister på klinikken, i noen av de grenene innen tannpleie hvor vi ikke selv kan tilby behandling av samme kvalitet,” forteller Sacha, som gleder seg over å være kommet i gang i den nye klinikken Oasis Dental.
Klinikken ligger i Elviria bak ved ACOSOL-bygningen, i en veletablert legeklinikk, men i helt nye lokaler. www.oasisdentalmarbella.com Tlf.: 952 837 442

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet