Månedsmagasinet på Costa del Sol
Petro Peluqueros – gå ikke glipp av vårens tilbud!

Petro Peluqueros – gå ikke glipp av vårens tilbud!

Frisørsalongen Petro Peluqueros er en meget vel-etablert salong i Los Boliches, Fuengirola, som har tatt i mot godt fornøyde kunder i over ti år.

I mars arrangerte salongen et stort veldedighetsarrangement til støtte for kreft-sykehuset Cudeca i Benalmádena. I løpet av en hel lørdag sto dørene åpen og alle frisører og stylister jobbet hardt, da alle inntektene fra alle behandlinger uavkortet var øremerket til Cudecas viktige arbeid. Til kundene ble det dessuten servert gode muffins og forfriskninger til tonene av Auralyn Waves som sto for musikkunderholdning. Arrangementet var en stor suksess, og ikke mindre enn 3 000 euro ble samlet inn i løpet av dagen!
Det som skiller Petro Peluqueros ut er deres omfattende internasjonelle klientell, og ikke minst at salongen er meget populær blant skandinaver (både kvinner og menn) da frisørene her, med sin utdanning og erfaring, vet hvordan skandinavisk hår skal behandles og klippes.
To ting som salongen er spesielt kjent for er deres ekspertise på farging, samt at de er dyktig på å hjelpe sine kunder med både med å gi råd, tipse og foreslå forandring av hårstil. Og selvsagt jobber salongen med de beste merkene for farging, behandling og styling, nemlig: Redken, Sebastian og Wella, samt hårkuren Olaplex, som bidrar til å alltid skape de beste resultatene.
Nå på våren begynner høysesongen for bryllup og fester. Hos Petro Peluqueros har man full kontroll på siste nytt både for trendy, gøye og elegante fester – hos Petro Peluqueros kan de virkeliggjøre kundens ønsker for alle anledninger.
 
Om du bestiller en time eller besøker salongen for en gratis konsultasjon og nevner at du har sett annonsen her i magasinet denne måneden får du som leser 10% rabatt!
For mer informasjon se: www.facebook.com/fuengirolaPetropeluqueros
For timebestilling: +34 952 46 71 30

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.