Månedsmagasinet på Costa del Sol
Tre venner samlet under ett tak

Tre venner samlet under ett tak

Fra 1. mars kan du i tillegg til Claus Bentkjær og hans optikerteam også finne Nana Norrbom og Bo Rosenkilde i Uniopticas lokaler i Fuengirola sentrum.
Både kosmetolog Nana Norrbom og kirurg Bo Rosenkilde hadde en stund lett etter lokaler i Fuengirola til sine aktiviteter. Og selv om utvalget umiddelbart kan virke uendelig, så var ikke det tilfellet når kvaliteten på lokalene, beliggenheten, parkeringsforholdene, etc. ble tatt med i betraktningen. Men når det bare er vilje, lykkes man til slutt. De tre vennene Claus, Nana og Bo var på en festlig sammenkomst og kom inn på emnet om egnede lokaler. Og Claus så straks en mulighet for at Nana og Bo kunne være hos ham, og slik ble det 1+1+1 = 3 profesjoner samlet under samme tak.
Nana Norrbom vil i sitt lokale legge permanent makeup samt gi spesielle ansiktsbehandlinger fra det eksklusive amerikanske merket IS Clinical. Bo Rosenkilde har fortsatt konsultasjoner på hospital Santa Helena, men lokalet hos Unioptica vil han dedikere til åreknutebehandlinger, først og fremst den moderne skumbehandlingen.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.