Månedsmagasinet på Costa del Sol
Roche Bobois, banebrytende design

Roche Bobois, banebrytende design

Det franske møbelfirmaet Roche Bobois har nettopp presentert sin nye 2017-kolleksjon der de mikser tidligere trender med nåværende trender, feirer 10 års jubileet for Legend-reolen og nye designer fra Jean Nouvel. Legend-reolen er blitt modernisert likevel uten å kompromisse med nostalgien i den reolen som ble designet av Christophe Delcourt og er blitt nok et Roche Bobois-ikon.

Roche Bobois har også utforsket grensene mellom arkitektur og design med nye ting fra Jean Nouvel som tillater at Roche Bobois bruker et enkelt design til bord og oppbevaringsmoduler.
Direktøren for kolleksjonene Nicolas Roche hadde i lengre tid hatt lyst til å samarbeide med en arkitekt for å skape en møbelkolleksjon, og han følte at Jean Nouvels minimalistiske inngangsvinkel til hans arkitektur ville passe godt sammen med Roche Bobois konsept. De arbeidet godt sammen om prosjektet.
For eksempel er søylereolen noe helt nytt for mange – den er mystisk, innovativ og abstrakt.
Roche Bobois utvider også horisonten til det asiatiske marked. I første kvartal 2017 åpnet de sin første forretning i Tokyo, i det populære området Aoyama, rett ved Omotesando. De har også prosjekter på gang i Kina og Sør-Korea der et tredje showroom åpner i år. Roche Bobois har i mer enn et halvt århundre vært et ledende merke, og de har nye butikker og showrooms i mer enn 55 land.
Roche Bobois i Marbella har noe helt spesielt over seg. Bak panoramavinduene møtes moderne og klassisk design der stil og «savoir faire» er det essensielle omdreiningspunktet. De forskjellige møbelkolleksjonene hos Roche Bobois er helt unike og ofte nyskapende. Og nettopp her kan du se hele den nye kolleksjonen. Butikken summer av design og nyskaping, Roche Bobois er ikke bare et møbeldesign man må se – det må også berøres og føles. Stikk innom Roche Bobois for inspirasjon og hjelp til din boliginnredning. Cecile Peyrard og hennes team av profesjonelle innredningseksperter er klar til å hjelpe deg. Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, tlf.: 952 77 78 58

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.