Månedsmagasinet på Costa del Sol
Helicopteros Sanitarios har åpnet sykehus

Helicopteros Sanitarios har åpnet sykehus

Helicopteros Sanitarios – pionerer siden 1988 med akuttjeneste og legebesøk på Costa del Sol har åbnnet el Sol har brug for hjælp, så ringer de de bare tilåpnet sitt ultramoderne sykehus i Puerto Banús.
Sykehuset finnes i samme bygning som den Helicopteros Sanitarios har hatt lokaler i i flere år i Puerto Banús.
Ved det ultramoderne sykehuset får man rask behandling og bruker de siste medisinske behandlingsformene til pasientens beste.
Lokalene er trivelige og gode og med den nyeste teknologien.

 
Siden 1988 har medlemskap hos Hellicopteros Sanitarios betydd at du får gratis legebehandling i egen bolig 24 timer i døgnet og på akuttmottaket i Puerto Banús, Fuengirola og Sabinillas. Som medlem trenger du ikke dra til legevakt eller sykehus og slipper å stå i kø i timevis på akuttmottaket. Legen besøker deg i ditt eget hjem, noe som er svært enkelt og beroligende.
Helicopteros Sanitarios betyr kvalitet, og du får rask og effektiv hjelp av deres team av kvalifiserte leger, sykepleiere og ambulansefolk
når du trenger hjelp ved små og store skader, ulykker, etc.
Det finnes ingen begrensning når det gjelder legebesøk, du kan be om lege så mange ganger du trenger det, heller ikke finnes det noen aldersbegrensning.
De rykker ut med intensivambulanse, akuttambulanse eller ambulansehelikopter, avhengig av hva som trengs i ditt tilfelle, til bolig, arbeidsplass, skole, golfbane eller hvor du enn befinner deg innenfor utrykningsområdet som strekker seg fra Sotogrande/Alcaidesa til Torremolinos, samt de mindre stedene som Casares, Monda, Benahavis, Mijas, etc.
De tilbyr sine medlemmer trygghet og omsorg med personlig service av beste kvalitet. Og når du som medlem trenger hjelp, ringer du bare til sentralen som er oppe døgnet rundt og har flerspråklig personale.
Årsmedlemskap kan tegnes individuelt, for par og for hele familier.
Man kan også få hjelp som medlem til spesialpris når det gjelder andre tjenester som spesiallege, sykepleierservice, fotbehandling, helseundersøkelser, mammografi, røntgen, etc.
Vil du vite mer, kontakt Gunilla og Pia på tlf.: 638 843 693 eller 638 843 691

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.