Månedsmagasinet på Costa del Sol
Costa del Sols eksperter på høreapparater

Costa del Sols eksperter på høreapparater

Dicton er en bedrift som har spesialisert seg på salg, design og produksjon av høreapparater og batterier siden 1963.
Høreklinikken som er sentralt plassert på Plaza de la Constitución i Fuengirola, har alle fasiliteter for å lage, reparere, designe og tilpasse høreapparater og har samtidig egen audiograf som tilbyr gratis hørselstest.
Thomas Bo Pedersen er eier av selskapet og forteller om hvordan selskapet Dicton Spania ble startet av Jørgen Laurberg i 1963. Da Thomas overtok virksomheten, var målet å opprettholde den høye kvaliteten og bygge videre på suksessen, særlig å kunne tilby valgfrihet og innovasjon i utvalget av produkter.
Dicton designer og produsere sine egne høreapparater til et prisnivå som ligger mellom 30 og 40 prosent under markedspris i de fleste andre europeiske land. At selskapet ikke bare leverer på kvalitet og service, men også pris, har gjort dem populære.
Thomas forteller at Dicton er eksperter på egne høreapparater og arbeider også med internasjonale høreapparat av alle merker. Dicton produserer og selger egne både eksterne – og interne høreapparater, blant dem Micro Pearl design, verdens minste høreapparat, som er montert inne i øret.
Alle Dictons høreapparater er 100 prosent digitale.
Andre produkter inkluderer høysensible halsslynger som Dicton har vært den ledende produsenten av i mange år og dessuten hjelpemidler for folk med tinnitus-lidelser. De kan ta seg en hvil i trygg forvissning om at Dicton høreapparater er laget med en innebygd tinnitus-masker som kan brukes også når du sover.
Dicton har opparbeidet seg et godt rykte som en etablert og troverdig ekspert på sitt felt, og selskapets verksted og Høreklinikk ved Fuengirola hovedtorg er et innbydende sted der audiografen gir deg gratis hørselstest, og behovet for høreapparatet kan løses på stedet.
Avhengig av eventuell skade, kan Dicton reparere høreapparatet ditt i løpet av et par timer mens du nyter en kopp kaffe på en kafé i nærheten.
 
Plz. Constitución, Edificio Cristina, Fuengirola 29640
Tlf.: 952 58 04 79
www.dicton-spain.es
tdicton@gmail.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.