Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nordica Sales and Rentals
Med 30 års erfaring på området har Nordica et ualminnelig godt kjennskap til eiendomsmarkedet i Spania, særlig i Nueva Andalucía.
Nordica har et team på mer enn 20 flerspråklige medarbeidere og hjelper derfor kunder av mange forskjellige nasjonaliteter med å finne nettopp deres drømmebolig.
Nordica eies av ekteparet Peter og Anna-Lena Rosén. Peter har bodd og arbeidet i Spania siden 1981 og Anna-Lena kom hit som aupair. Peter leder Nordicas salgsteam og har et kjempestort nettverk av kontakter. Han elsker kundekontakten, og det smitter av på hans imøtekommende team. Det er deres dedikasjon til området framfor volum som er ryggraden i deres solide virksomhet. ”Vi har aldri hatt intensjoner om å dekke hele kysten, for så godt er det ingen som kan kjenne et så stort område. I stedet har vi satset på å bli det beste eiendomsmeglerfirmaet i Nueva Andalucía – og det vil jeg våge å påstå at vi,” forteller Peter Rosén om den virksomheten han har startet opp fra bunnen av.
Anna-Lena har ansvaret for utleiedelen og den daglige ledelse av kontoret. Det er også Anna-Lena som står bak Nordicas nyeste prosjekt – homestyling. ”Stil selger, og ofte ser vi en bolig med gode egenskaper og perfekt beliggenhet bli på markedet lenge. Årsaken kan ofte finnes i boligens interiør. Det er mye å hente i salgsøyemed ved å gjemme bort overflødige gjenstander og piffe opp boligen med lekket skandinavisk stil. Det er det Nordicas homestyling-team hjelper til med. Resultatene sees tydelig i den fallende ligge-tiden for boliger som har fått homestyling,” forteller Anna-Lena.
Enten du søker boliger til salgs eller leie, og uansett om du leter etter en leilighet, rekkehus eller villa, må du ikke nøle med å kontakte Nordica og deres team av superengasjerte medarbeidere som vil gjøre alt for å finne nettopp din drømmebolig.
www.nordicasalesandrentalsmarbella.com – info@nordicamarbella.com – (+34) 952-811-552

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet