Månedsmagasinet på Costa del Sol
Helle Hollis Car Rental støtter Cudeca Hospice

Helle Hollis Car Rental støtter Cudeca Hospice

Helle Hollis Car Rental har gjennom mange år støttet Cudeca Hospice i Arroyo de la Miel med et Helle Hollis charity-nummer. Både Cudeca Hospice og Helle Hollis kan feire henholdsvis 25 og 35 års jubileum i år.
Den 15. februar kunne Christine Fleischer, markedsføringssjef hos Helle Hollis, med stor glede overrekke en sjekk på 500 euro til Cudeca Hospice.
Alle kan hjelpe til med å øke dette beløpet til Cudeca Hospice ved å anvende charity-nummer C0001. Charity-nummeret C0001 skrives inn i feltet ”Har du en rabattkupong, promotion eller charity kode” på Helle Hollis hjemmesiden www.hellehollis.com, når man skal leie bil.
Kunden får 15 % rabatt på bil-leien, og Helle Hollis donerer 10 % av leieverdien av en gruppe C bil til Cudeca Hospice.
Cudeca Hospice har i mer enn to ti-år ytet palliativ pleie til over 13.000 pasienter via personlige pleieprogrammer: Hjemmepleie, dagpasientenhet, dagsenter, fysioterapi, rådgiving og et psykologisk hjelpeprogram. All pleie og hjelp fra Cudeca Hospice er gratis.
Cudeca Hospice er meget takknemlig for Helle Hollis Car Rentals fortsatte støtte. Takket være donasjoner som disse er Cudeca Hospice i stand til å fortsette med deres viktige arbeid med å «tilføre dager til livet» til dem som har mest bruk for det.
For ytterligere informasjon eller for å få 15 % rabatt, bruk linken til hjemmesiden http://www.hellehollis.com/en/charities/cudeca/ og støtt Cudeca.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet