Månedsmagasinet på Costa del Sol
Vi gleder oss på denne tiden… For snart begynner kurset ”Reisen til ditt indre” – utrensning på flere plan, den 6.-13. mai 2017.

Vi gleder oss på denne tiden... For snart begynner kurset ”Reisen til ditt indre” – utrensning på flere plan, den 6.-13. mai 2017.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Kjenner du følelsen av å befinne deg på rett hylle? Å være tilfreds med livet, og gjøre det som gir mening? Slik har vi det med ”Reisen til ditt indre”. Det er en fornøyelse å være med på å bevege det grunnleggende sunnhetsfundamentet i en enda mer livgivende retning. Her er kurset, som lærer deg å komme under huden på smerten, problemet, sykdommen, og uønskede/dårlige vaner. Uansett hvor friske eller syke vi føler oss, kan et grundig tilsyn og hovedrengjøring/utrensning anbefales. Vi sender med glede bilen til forebyggende service – hvorfor ikke oss selv?
Her et par uttalelser fra tidligere deltagere:
 
”Jeg har nettopp vært på det mest vidunderlige kurs, «Reisen til ditt indre», med masser av lekkert, sunt og næringsrikt grønt kosthold, meditasjoner, Body SDS-behandling, trening, infrarød sauna, food-detox, gåturer i fjellene og læring om viktigheten av syre/base-balanse, blod, vann, tarmsystem, salt, olje og nervesystemet. Et herlig team av fantastiske mennesker.”
Kirsten Lenander
“Et kurs for livet!”
 
Tina
”Kurset kan varmt anbefales. Etter en uke på grunnleggende og herlig kost i vidunderlige omgivelser. kunne jeg unnvære mine smertestillende piller. Det er det beste jeg har gjort for min tarmkreftsykdom.
Spesiallege Pernille Knudtzon er virkelig dyktig, med en enorm energi, strålende humør og stor kunnskap.
Body SDS-terapeut Cassandra Larsen ga fine Body SDS-behandlinger, underviste oss i effektiv «gymnastikk», og guidede meditasjoner. Alt på en profesjonell, behagelig og givende måte.
 
Maria og Nick er også engasjerte og støttende i sin uttale.
”Ikke vent med å melde deg på.”
 
Psykolog Suzanne Lauest
Vitafakta Health Clinic & Body Buddy
www.vitafakta.es& www.body-buddy.dk
vitafakta@vitafakta.es Tel. 678 25 35 10

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet