Månedsmagasinet på Costa del Sol
Liberty Seguros belønner både eksisterende og nye kunder

Liberty Seguros belønner både eksisterende og nye kunder

Frem til 26. juni 2017 vil eksisterende kunder hos Liberty Seguros som kjøper en ny bolig, bil eller livs-forsikring som betales med auto-trekk, bli belønnet med 60€ Cashback direkte til sin bank-konto, så lenge den er innenfor SEPA-sonen. Vanligvis har disse Cashback-tilbudene vært forbeholdt nye kunder, men nå belønner Liberty Seguros sine lojale eksisterende kunder også med denne 60€ Cashbacken.
Men, nye kunder som tegner sin første forsikring med firmaet blir heller ikke glemt. Ved å tegne en av de tidligere nevnte forsikringene vil de få 40€ Cashback betalt inn til sin bank-konto innenfor SEPA-sonen, dersom de også betaler med auto-trekk!
Disse tilbudene gjelder ikke for fornyelser eller forsikringer som erstatter en eksisterende, og de er basert på enkelte minimums-premier. For eksempel må bilforsikring være for full kasko-dekning, med en årlig premie som overstiger 400€; boligforsikring med dekning på fastlandet og Balearene må overstige 200€ eller 150€ hvis hjemmet befinner seg på Kanariøyene; og helt til slutt, livsforsikrings-premiene må ha en verdi høyere enn 150€.
En av fordelene ved å velge Liberty Seguros er også det faktum at du kan diskutere dine behov ansikt-til-ansikt med en profesjonell agent (Liberty har over 300 agenter), på ditt eget språk, noe som gjør hele prosedyren mye mer personlig enn å skulle gjennomgå tingene over telefon.
Liberty Seguros tilbyr ikke forsikring bare for bil, hjem, og liv, men også for kjæledyr, forretning og kommersielle aktiviteter, så vel som fritidsaktiviteter som golf, vannsport og personlig skade; ja, mer eller mindre alt du trenger av forsikring fra et ledende firma. Det er derfor Liberty Seguros regnes som expatens første valg.
For deg som ønsker å vite hvor du finner en Liberty-agent er alt du trenger å gjøre å ringe 91 342 25 49, eller besøk www.libertyexpatriates.es

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet