Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nytt fra Norrbom Marketing: Vi selger frihet!

Nytt fra Norrbom Marketing: Vi selger frihet!

Norrbom Marketing hjelper deg ikke bare med å lage din markedsføringsplan – vi fører den også ut i livet mens du passer forretningen og alle nye kunder som vil strømme til.

Norrbom Marketing«Det er vår pitch til Costa del Sols mange virksomheter», sier den ene av Norrbom Marketings to innehavere, Helle Espensen. «Da vi etablerte firmaet for knapt 30 år siden, var det nettopp markedsføring som var vår primære service. I mellomtiden har vår velkjente magasinproduksjon tatt en stor del av vårt fokus, men med det fantastiske og diversifiserte teamet vi har i dag, er tiden inne for å gå tilbake til framtiden og dele den enorme erfaringen og kunnskapen vi har om å skape kontakt mellom virksomhet og kunde. Vi lager B2B til våre B2C-kunder både offline, i form av annonser i våre trykte medier, trykksaker etc. og på samtlige online-plattformer».

 
Det siste året har Norrbom Marketing utvidet både service og produkter og skapt et fantastisk onlineunivers som nå skal komme kundene til gode. Samtidig er teamet blitt utvidet med leverandører av verdiskapende verktøy til onlineannonsering, SEO, mobilvennlige hjemmesider, sosial mediestrategier etc., etc. – og flere av de eksisterende medarbeiderne har tatt kurs i videoproduksjon, AdWords, Facebook-annonsering, og mange andre spennende tiltak som nå er gjennomprøvde og klare for å bli presentert for kundene.
 
Martin Norrbom«Det er litt av en jungel å bevege seg ut i», sier Martin Norrbom. «Selv for oss som har arbeidet med faget i mange år.
At det kan virke helt uoverskuelig for våre kunder å lage og utføre postplaner, ta opp, klippe og redigere videoer, kjøre kampanjer på Google og finne ut hvordan de virker med Google Analytics, kan jeg saktens forstå. Våre kunder må passe sine forretninger, kjøpe inn, utvikle nye tiltak, selge og yte service – og da trengs det friheten. Den friheten selger vi dem i form av GrowBiz med Norrbom Marketing!»
 
For å gjøre det enkelt for kundene, tilbyr Norrbom Marketing forskjellige pakkeløsninger som man kan kombinere etter behov, for eksempel GrowBasic, GrowMedium, GrowBig, GrowBiz Special, GrowBoost og GrowCasa.
 
«I begynnelsen kan det være behov for en stor pakke som kunden kan endre til en mindre versjon når hjulene er kommet godt i gang – og underveis kan sesongsvingninger bety at man igjen får bruk for mer.
GrowBiz er en særdeles fleksibel løsning der kunden betaler for de timene vi bruker – og får 50 % rabatt på våre vanlige timepriser», avslutter Helle Espensen og gir her noen eksempler på hva pakkene kan inneholde:

Med en GrowBiz-pakke får du:

• en markedsføringsavdeling som arbeider for deg, uten at du må tenke på lønn, Seguridad Social, kontorplass, etc.
• mer enn 25 års erfaring i internasjonal markedsføring på Costa del Sol.
• et team av profesjonelle markedsføringsfolk som alltid har en finger på pulsen.
• en dybdeanalyse av dine behov som grunnlag for din markedsføringsplan.
• en ensartet linje i annonseringen og som tilpasses de forskjellige plattformene og kystens mange forskjellige nasjonaliteter.
• personalisert design- og språkmanual.
• mediekontakt.
• oppbygging/styrking av merket, både online og offline.
• utarbeidelse av slogans og grafisk identitet.
• sosial mediestrategi og postplan, samt evt. utførelse av denne.
• pressemeldinger, artikler, blogg og nyhetsbrev.
• webdesign og SEO/SEM. Utvikling av webkonsept og e-shop, samt tilpassing av webside til mobile enheter.
• video (firma-, produkt- og boligpresentasjon, samt ‘animated explainer video’).
• fotografering (også HDR), samt styling av personer, produkter og location.
• eventplanning.
• nettverk.
• grafisk design (i kontraktsperioden gir vi deg 20% på trykking av for eksempel brosjyrer, visittkort, etc.).
• kurser i bruk av sosiale medier, video, etc.
• jevnlige evalueringsmøter, responsanalyse og brainstorming.
For mer informasjon og booking av et uforpliktende møte om GrowBiz, er du hjertelig velkommen til å stikke innom, ringe oss eller sende epost:
Du finner oss i Centro Idea på Mijas-vejen, du kan ringe oss på +34 952 58 15 53 og sende epost til info@norrbom.com – Vi gleder oss til å gi deg frihet til å gjøre det du gjør best, mens vi tar oss av markedsføringen.
Av Norrbom Marketing

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.