Månedsmagasinet på Costa del Sol
Terrassen var fyldt med de mange besøgende
 

Stor mottakelse hos BoConcept og PlusStore

BoConcept og PlusStore hadde rullet ut den røde løperen da de holdt åpent hus i deres felles butikk på The Golden Mile i Marbella ved Oasis Business Center.
21. og 22. september hadde BoConcept invitert til åpent hus i den nye butikken der venner, kunder og forretningsforbindelser møtte mannsterkt opp for å se de nye, flotte lokalene. Catering til arrangementet var lagt i hendene på Chili Gourmet som på beste danske måte serverte hotdogs og kransekaker som gjestene kunne nyte mens de gikk rundt i det flott innredede interiøret og lot seg inspirere og friste av lekker skandinavisk design.
PlusStore fører merker som Carl Hansen, Fritz Hansen, Louis Poulsen, Montana, HAY, Hilding Anders, Cane-Line – merker som tilbyr ”a touch of Scandinavia”, uansett hvor i verden man befinner seg. Butikken i Marbella tilbyr også en spesiell innredningsservice der en interiørarkitekt kan hjelpe til med optimering av rommet når det gjelder valg av farger, møbler og tilbehør. Interiørarkitekten tilbyr et hjemmebesøk etterfulgt av et møte i butikken der ideer og 3D-tegninger presenteres.

BoConcept og PlusStore finner du i Oasis Business Center, Ctra. N-340 km 176, Marbella, Málaga og som alltid på Ctra. de Mijas km 3,5, 29650 Mijas.

Fotos: Mugge Fischer & Tania Bertelsen

______

ny tannlege

Ny tannlege i Puerto Banús
På tannlegeklinikken Puerto Banús Dental Group & implant center, tidligere Clínica Dental Medic, hilses en ny tannlege nå velkommen. Det er Johan Sjögren som har flyttet til Costa del Sol sammen med sin fru Mia og deres barn for å ta hånd om det daglige arbeidet på den kjente, svenske tannlegeklinikken ved det store torget i Puerto Banús.

Paret som bodde et år på kysten for to år siden, har lenge fundert på et liv i solen, og da de kom i kontakt med Bo Wallenborg, var saken klar. Johan Sjögren kjente klinikkens spesialisttannlege Dejan Tomic fra før og sammen med Bo Wallenborgs sønn Niclas har de nå planlagt framtiden for klinikken.
”Vi er tilbake i Marbella og kommer til å drive virksomheten her”, forteller Johan Sjögren som kommer til å drive klinikken i Puerto Banús på svensk vis: trygt miljø med allmenntannhelse far hele familien, voksne og barn. ”Vi vil se helheten og arbeide langsiktig med oppfølging ved problemer og bygge opp en mangeårig relasjon med pasientene for å skape en god munnhelse”, forklarer han.
Mia har tidligere arbeidet som tannpleier og kommer til å hjelpe til på klinikken når det trengs. Tannlege Johan Sjögren har arbeidet som tannlege siden 1988 og har hatt en klinikk i Uppsala, hatt praksis i England, arbeidet i London, Italia og på Grønland. Tannlege Dejan Tomic arbeider på Puerto Banús Dental Groups klinikker i Sverige, som Niclas Wallenborg, men Dejan Tomic kommer også til å reise til klinikken i Puerto Banús ved kirurgiske inngrep.

Puerto Banús Dental Group & implant center tilbyr alle typer tannbehandling og hilser alle gamle og nye pasienter velkommen!
puertobanusdentalgroup.com

_____

petro

Møt teamet hos Petro Peluqueros
Petro Peluqueros er din salong i Los Boliches. Med moderne tenkesett, fortløpende opplæring og gode kunnskaper om det siste innen hårpleie og stiler, samt god kunnskap om skandinavisk hår, hilser salongens frisører deg velkommen.
Hos Ptero Pelugueros får den look´en du vil ha!

Dette er teamet:
Martin: En av salongens toppstylister fra London. Han er utdannet på høgste nivå i en av verdens beste salonger: Toni&Guy. Teknikken hans er av høy klasse, hans ekspertise upåklagelig og resultatet er alltid tilfredse kunder, enten det handler om en moderne eller klassisk utseende.
Martin skaper alltid fantastiske resultater for både kvinner og menn. Det kan ikke bli noe annet enn bra.
Javi: Spansk stylist med mange års erfaring med både klipping og farging. Han er dessuten fenomenal på å føne og gjøre håroppsetninger. Skal du på fest, blir resultatet helt fenomenalt etter at du har latt Javi style håret ditt og legge makeup´en.
Du kan til og praktisere spansk med ham.
Sophie: Salongens glade og lettlærte junior som akkurat nå utvikler sin farge- og oppsetningsteknikk. Foruten det gjør hun fantastisk manikyr og pedikyr og arbeider bare med det beste merket: Essie.
Og sist, men ikke minst sjefene Petro og Esther Roya som alltid øsnker deg velkommen med et smil.

Petros Peluqueros er en av kystens ledende salonger og arbeider bare med kvalitetsprodukter som Redken samt Sebastian Professionals, dessuten tilbyr de den innenfor hårpleie revolusjonerende hårpleiekuren Olaplex og mye mer.

Mer informasjon se: www.facebook.com/fuengirolaPetropeluqueros
For timebestilling: +34 952 46 71 30

_____

Harder Johansen feirer 10 år i byggebransjen
Han begynte for seg selv i det små. Men via tilfredse kunder, et godt nettverk, solide samarbeidspartnere og dyktige ansatte fikk Thomas Harder Johansens firma raskt voksesmerter.
”Vi har kommet langt med å levere et godt produkt – og alltid til rett tid,” forteller den danske gründeren og fortsetter: ”Mye er basert på tillit. Man må holde hva man lover, og leve opp til kundenes forventninger. Hvis ikke vi fra starten hadde klart det, hadde vi aldri overlevd,” mener Thomas Harder.
Hans arbeid skapte også oppmerksomhet blant bransjefolk i Danmark. Derfor falt valget på ham da de kjente merkene HTH og Invita skulle velge en forhandler til Sør-Spania. Sammen med de to store danske virksomhetene leverer Harder Johansen alt innenfor kjøkken, bad og garderobe. De nyeste katalogene har kommet, og man er velkommen til å kontakte Thomas Harder Johansen for et eksemplar samt et uforpliktende møte for å gjennom de mange mulighetene som finnes.
”Oftest ser vi tingene fra en ny vinkel, og finner smarte og funksjonelle løsninger,” lover den danske gründeren som personlig gir veiledning og service ved alle byggeprosjekter og renoveringer.
”Vi yter akkurat samme service, garanti og standard som man kan forvente i Skandinavia,” avslutter Thomas Harder Johansen.

Se mer på www.harderjohansen.dk
eller ring 952 46 66 00

_____

Aktuelt i høst hos Longhorn del Sol
Stek- og hamburgerrestauranten Longhorn del Sol i Benalmádena Pueblo fortsetter å mette fornøyde gjesters mager med lekkerbiskener fra grillen, og andre retter, så klart, også med vegetariske alternativ som den populære tofuburgeren og gode fiskeretter. I restaurantens koselige miljø med trebjelker, naturstein og vakkert terrakottagulv, er det lett å trives, i tillegg til at terrassen under citrustrærne, som skjenker en helt spesiell atmosfære på høst- og vinterkvelder.

Høstens store nyhet er Spareribs-torsdagene da det serves mør ribbe. De har først kokt i fire timer, deretter er de marinert i restaurantens gode og hjemmelagde bbq-saus før de grilles og så serveres med samme bbq-saus. Og ikke nok med at ribba er god, du får også spise så mye du vil for bare 12 euro, med pommes frites og coleslaw som tilbehør. Naturligvis finnes spareribs på den vanlige menyen også.
Og søndager og mandager fortsetter restauranten med å servere sin populære spis-så-mye-du-vil-BBQ.

For øvrig har restauranten for tredje år på rad blitt belønnet med TripAdvisors sertifikat ”Certificate of Excellence”, noe som vurderes høyt. Dessuten fortsetter den for fjerde året på rad å delta i Accion contra el Hambre, et arrangement av den internasjonale, humanitære organisaajonen med samme navn som arbeider for barnehelsen i verden. Det innebærer at Longhorn del Sol for hver standardmeny som serveres, gir 2,50 euro til organisasjonens veldedige formål.

Claus Bäumler, eieren av Longhorn del Sol, vil også minne om at restauranten allerede nå tar imot bestillinger til den populære julefesten 25. desember og dessuten til nyttårsfeiringen 31. desember. Disse kveldene vil det bli servert festlige menyer og på nyttårsaften er det også levende musikk.

For mer informasjon, meld deg på Longhorns del Sols epost-utsendelser på: www.longhorn-del-sol.com og hold også utkikk etter flere nyheter og arrangementer på restaurantens Facebook-side: www.facebook.com/LonghornPueblo.

Longhorn del Sol, er åpent alle dager unntatt onsdager: +34 952 569 995

_____

Få de nyeste høreapparatene hos Sontec
Sontec Hearing Centres gjør alt for å være i forkant av utviklingen.
”De nyeste høreapparater er så lette og behagelige at du knapt merker at du har dem på.”
Ordene kommer fra Alfonso Sanchez hos Sontec i Fuengirola. Takket være firmaets innovative og ergonomiske produktutvikling, kan dagens apparater ikke sammenlignes med fortidens.
”De nyeste høreapparatene veier ikke mer enn en binders og kan nesten ikke sees i øret. Men de er akkurat like effektive og kraftige,” garanterer Alfonso Sanchez på flytende engelsk. Han og medarbeiderne er vant til å betjene skandinaver på de fem høresentrene i Fuengirola, Vélez-Málaga, Torre del Mar, Marbella og Gibraltar. ”Vi har vært her lenge og har medarbeidere og kunder med all verdens nasjonaliteter,” forklarer den internasjonale audiologen som inviterer alle til en gratis hørselstest og en eventuell prøve av de nyeste apparatene.
”Jeg lover at våre høreapparater ikke er som andres – og visuelt nesten forsvinner i øret. Det er ikke lenger noen grunn til ikke å gjøre noe med nedsatt hørsel.”

For timebestilling og henvisning til nærmeste
Sontec Hearing Centres
Telefon 952 66 74 02

_____

Brødrene Olsens jubileumskonsert på Costa del Sol
Det er 50 år siden de danske vinnere av Melodi Grand Prix, Brødrene Olsen (Jørgen og Noller) dannet sitt første band, The Kids. De var bare 11 og 15 år, og det var stort for ”Drengene”, som de stadig populært kalles, å bli hyret inn som oppvarmingsband for The Kinks ved en konsert i København. Deres musikalske talent var åpenbart, og de kom raskt i gode hender hos den kjente Johnny Reimer. Det har i alt blitt deltakelse i ni danske Melodi Grand Prix (herav Jørgen solo i tre) med den helt store suksessen: ”Smuk som et stjerneskud” i 2000. ”Fly on the wings of love” ble sangen omdøpt til ved det Internationale Melodi Grand Prix i Stockholm. Taket løftet seg i Globen da de sang og vant!
”Det vil det også komme til å gjøre i Teatro Las Lagunas ved Fuengirola fredag 17. mars neste år når de opptrer her, sier Morten Møller fra konsertarrangøren La Peña de Dinamarca Event. ”Drengene er stadig like populære. Da de dukket opp igjen i pausen ved Grand Prix i Stockholm i år, ville publikum rett og slett ikke gi slipp på dem. De er fortsatt i musikalsk toppform og supersjarmerende. Alle deres store hits blir framført for publikum ved konserten”.
Forsalget til ”En aften med Brødrene Olsen” i Teatro Las Lagunas med plass til 500 tilhørere i den lekre salen, starter allerede nå i oktober på følgende steder:
Vitamina i Centro Idea, Unioptica i Fuengirola, restaurant Holger Danske i Los Boliches, Casa Danesa i Club Danés og hos La Peña de Dinamarca www.kontakt@malaga-support.dk – tlf.: 617 700 424 eller 661 959 681.
Billettpris i salen 50 euro.
21 sponsorer støtter opp om arrangementet.
”Jeg føler at hele Costa del Sol står bak denne kvelden”, sier Morten Møller.
Et helt liv med sang og begeistring!

_____

Shoptalk Heiko by Heiko okt 2015 A

2 for 1 hos Heiko
Den skandinaviske optiker Heiko by Heiko fortsætter succesen med det gode tilbud: Køb to briller – betal for én.
”Det er et populært tilbud, for det gælder på samtlige stel i butikken og alle typer glas. Og så kan man dele tilbuddet med en ven,” forklarer Peter Hejnfelt, som driver butikken i Torre del Mar. Heiko by Heiko sælger primært designerbriller, så der er altid nye spændende produkter i udstillingen. Specielt i denne tid, hvor en ny brillesæson begynder.
”Skal du have nye briller eller solbriller, skal du gå efter en model, der lægges mærke til. I alt fald hvis du vil være med på noderne nu og de næste mange sæsoner. Brillemode handler ikke længere blot om at kunne se, det handler i lige så høj grad om at blive set. Det er en tendens, som er kommet for at blive,” mener Peter Hejnfelt.
Er du i tvivl om, hvilket brillestel der passer bedst til dig, dit ansigt, din frisure, dit tøj og dit humør? Kunne du tænke dig en brille, som er moderne nu, men også er smart de kommende sæsoner? Så kom forbi Optiker Heiko by Heiko, som har specialiseret sig i at vejlede og finde den perfekte brille til dig.

Heiko by Heiko
Avenida Andalucía 119
Torre del Mar
Tel. 952 967 923

_____

NYKREDIT IMG 3498

Que pasó: Hygge og sosialt samvær hos Nykredit

Nykredit inviterte forretningsforbindelser og samarbeidspartnere til hygge og godt samvær på terrassen ved bankens kontor i Centro Plaza i Nueva Andalucia, Marbella.
Det skjedde tirsdag 27. september. Her sees de tre Nykredit-medarbeiderne Christel Mark Hansen, Kent Malling og Siw Mosegaard.

____

GLÆD DIG!
Den nye P.A.D. kalender er på vej.

For 15. gang er Norrbom Marketing i gang med at designe den nye 2017 kalender for dyreorganisationen P.A.D. Det har været en fast tradition gennem de sidste mange år, og det har været Julia de Vere McLlroy, der har stået for det, både organisation og foto. Julia de Vere McLlroy døde desværre tidligere på året, efter lang tids kamp mod cancer, og det efterlod kalenderen i et tomrum. Men folkene bag P.A.D. har valgt at fortsætte med kalenderen, denne gang med private fotos, og fotos taget af fotografen Sheila Roberts. Det er Lisa Emeny, der har været den praktiske organisator i forbindelse med kalenderen, som er klar til salg i slutningen af oktober. Kalenderen er dedikeret til Julia de Vere McLlroy, hvis hjerte var fyldt med kærlighed til dyrene. Så tag kontakt til P.A.D. for at få at vide, hvor du kan få den herlige kalender og støtte P.A.D. Åbningstider: mandag – fredag 10.00 – 14.00 & 15.00 – 18.00
lørdag & søndag: 10.00 – 14.00. Tlf: PAD 952 46 92 54 / 689 757 216

Email: padcatsanddogs@mail.com • www.padcatsanddogs.org
Facebook: padmijas

_____

Shoptalk DNM Bygg og Anlegg A

Spansk bygningskonstruktør leverer kvalitet på norsk

Enmannsfirmaet med Miguel Ángel Gonzales ved roret, ivaretar alt innenfor renovering og konstruksjoner både inne og ute. Miguel har arbeidet i mange store konstruksjonsfirmaer i Spania og Norge og tar med seg erfaringen og profesjonaliteten derfra, samtidig som trygghet og komfort sikres når det bare er én person å kommunisere med. Miguel som med et helt liv i byggebransjen også har lært seg norsk etter fire år i Bergen, forstår seg på den skandinaviske kulturen og byggestilen. ”Nordmenn som flytter til Spania, søker ofte råd hos andre nordmenn – hos meg har kunden fordelen av at jeg snakker deres språk og forstår dem, samtidig som jeg kjenner den spanske byggebransjen inngående.”, sier Miguel, og poengterer at hans innfødte kjennskapen til spanske byggebransje også er det som er med på å sikre kundene en fordelaktig pris fordi han vet hvor han skal hente inn gode tilbud på materialer, mm. i tillegg til norsk snakker Miguel tysk, engelsk, fransk, spansk og italiensk, og kompetansen spenner fra renovering av bad til konstruksjon av hus. Til større prosjekter kan Miguel utarbeide en konstruksjonsplan med hva som må gjøres og når det må skje, noe som sikrer at leveringen skjer til avtalt tid. Og trengs det annen ekspertiser, har Miguel kontakter til en mengde dyktige håndverkere på Costa del Sol, som han kan trekke på, f.eks. landskapsarkitekt Jaime Suarez Bock, ekspert på tetting av vannlekkasjer José Miguel Gálvez og byggeentreprenør Asse Rosenius. For uforpliktende tilbud, ta kontakt på: tlf.: +34 640 38 70 37 epost: info@costacustommadehome.com, web: www.costacustommadehome.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.