Månedsmagasinet på Costa del Sol

DSC 0968 kopia

Restaurante Girol – anbefaling fra Guide Michelin og Guía Repsol
Midt i Los Boliches ligger Restaurante Girol, som perlen i en musling, omgitt av et brusende hav. Når døren går igjen bak deg, stenges hverdagens stress og bråk ute. Her inne er miljøet rolig og sobert. Det er faktisk overraskende og unikt, som en drøm, at man midt i Los Boliches finner en slik klasse og eleganse som Restaurante Girol holder. Men klyp deg ikke i armen for mange ganger, for det er sant.
Her, på denne av Guide Michelin og Guía Repsol flerfoldige ganger anbefalte restaurant får man vann i munnen når man kaster et blikk på à la carte-menyen. Rettene er tradisjonelt spanske med en moderne og kreativ vri. Råvarene er nøye utvalgte og følger sesongens tilbud. Og skulle det være vanskelig å velge, tilbys to ulike sammensatte menyer, en litt større enn den andra. Selvfølgelig finnes det også både vegetariske og glutenfrie alternativer.
Dørene til Restaurante Girol ble åpnet for ti år siden av Antonio og Juan José Carmona. De to brødrene har trent og arbeidet innenfor restaurantyrket siden de var unge, og med deres erfaring, som de har skaffet seg fra mange deler av landet, skaper de tilsammen nytenkende smaksopplevelser på kjøkkenet. Og mens kreativiteten utfolder seg på kjøkkenet, møter foreldrene Juan Antonio og Josefina gjestene i restauranten.
Restaurante Girol finner du i Los Boliches på Avenida de las Salinas 10, mellom El Corte Inglés og fotballbanen, men på den andre siden av gaten.
Som lesere av Det Norske Magasinet får du og ditt selskap (minst 4 personer) en flaska vin gratis. Tilbudet gjeldet ut juli 2016. Du må bare ta med annonsen i denne utgaven av magasinet.
Bordbestilling: 952 66 02 68

____

Cort Idea Shoptalk DNM juni 2016

Cortidea flytter til nye og større lokaler
Etter mer enn 20 år i Centro Idea, har Cortidea rykket opp gardinstengene og er flyttet 500 meter ned langs Mijas-veien til Edificio Cortijo del Agua. Eieren av Cortidea, Henrik Stæhr Jørgensen, har lenge lett etter litt større og mer synlige lokaler, og da muligheten for et stort lokale med utstillingsfasade og plass til systuen dukket opp, slo han til og har brukt de siste par månedene på å sette det nye lokale i stand.
Cortidea har gjennom alle år spesialisert seg på kvalitetsgardiner, tepper, omtrekk, tapet, myke møbler og solavskjerming. Cortideas mål har alltid vært å levere stilfulle, attraktive kvalitetsprodukter og er kjent for et stort utvalg av moderne og trendy merker innenfor gardin- og innredningsbransjen.
Cortidea benytter anledningen til å si takk for den lojaliteten som kundene har vist gjennom årene i Centro Idea, og Henrik og hans team gleder seg til å hilse på kundene igjen i sine nye, store og lyse lokaler på Mijas-veien.
Hos Cortidea snakkes det spansk, engelsk, tysk og skandinavisk. Personalet og den gode stemning har flyttet med, så du kan forvente det samme høye servicenivået som alltid.
Du finner Cortidea på Ctra. de Mijas, Edif Cortijo del Agua. Åpningstidene er mandag-fredag 10.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 14.00. Telefon: +34 952 46 12 21. www.cortidea.com

Foto tekst:
Henrik Stæhr Jørgensen foran forretningen.

Henrik Stæhr Jørgensen i de nye lyse lokalene.

___

FOTO Antima ES DNM juni

Bolig og innredning med skandinavisk touch
Antima er det lille familieforetaket med de store ambisjonene. Etter 30 år som trofaste gjester i Marbella åpner de nå sitt eget foretak i byen som er så godt likt av så mange.
Antima har spesialisert seg på salg av eksklusive boliger, samt renovering og boliginnredning. ”Vi elsker Spania og kommer til å gjøre alt for å integrere oss, og vi kan se mange muligheter i Andalucía”, sier familien som også driver virksomheter i Norge, USA og på Sri Lanka.
Bolighandel, renovering og drift av boliger, hoteller og restauranter er familiens kjernekompetanse. ”Vi kaster oss ut på dypet i hvert enkelt prosjekt og arbeider alltid i nært samarbeid med våre kunder. Og det spiller ingen rolle om prosjektet er stort eller lite”, forteller Sander Brendmoe som driver kontoret i Marbella. Derfra hjelper de nye boligeiere med å finne den rette boligen og den rette innredningen.

Besøk Antima hos Nordica i Marbella
Avda. del Prada s/n
Telefon: 628 500 989
Epost: sander@antima.no

___

Pilates & Fitness
Pilates & Fitnesser et trenings/fitnessenter som har spesialisert seg på undervisning og praktisering av pilatesmetoden.
De viktigste fordelene med øvelsene er: Økt fleksibilitet, smidighet, balanse og koordinasjon, forbedret og korrigert kroppsholdning, og så forebygger og rehabiliterer de skader samt toner alle muskler og definerer figuren.
Pilatesmetodene er basert på kontroll av kropp og sinn. Prinsippet er at man trener kroppen fra dets senter og ut til ekstremitetene. Å ha kontroll på åndedrettet ved å aktivere hver muskel.
Pilates er velegnet for alle. Både de som har begynt på en fysisk aktivitet og de som ønsker forbedring i sin bevegelighet, unge som eldre.
For at øvelsene skal bli gjort riktig (bl.a. for å unngå skader), er det viktig at de instrueres av og overvåkes av en profesjonelt utdannet instruktør.
Hos Pilates & Fitness kan man også praktisere andre aktivitets- og bevegelsesområder; spinning, funksjonell trening og TRX. Alle disse med utgangspunkt i pilatesmetoden med kontroll, bevegelser og korrekt praktisering av andre disipliner.
Hos Pilates & Fitness får kundene personlig oppmerksomhet og det arbeides med små grupper som gør at det kan dedikeres mer tid til hver enkelt, og dermed forbedres kvaliteten og utbyttet av treningen.
Pilates & Fitness har en utdannnet fysioterapeut til å rådgi utøverne samt hjelpe dem med å velge den best egnede aktiviteten for å komme i form og få det bedre.
Alle aktiviteter foregår under ledelse av utdannede og sertifiserte fagfolk med erfaring innenfor helse og fysisk aktivitet.

Du finder Pilates & Fitness lige i nærheden af Feriapladsen i Fuengirola. Tel.: 951 399 653 – 608 881 257. Mail: pilatesyfitness@hotmail.es

____

Clinica Dental Escandinava Shoptalk Juni 2016 A
Ny medarbeider til Clínica Dental Escandinava
Hos Clínica Dental Escandinava har man fornøyelsen av å kunne presentere en ny medarbeider. Caroline Jørgensen blir nemlig tannlegeklinikkens nye resepsjonist og assistent. Etter et mangeårig ønske om å arbeide tett på mennesker, tok Caroline Jørgensen nylig spranget over i nye utfordringer. Selv har hun arbeidet 18 år i bankverdenen hos Cajamar. De fleste dansker på kysten kjenner henne også fra hennes fire år hos Ruta Solar, senere i Bankinter som ble skandinavenes bank da Jyske Bank stengte, og til slutt Cajamar som ble endestasjonen i bankverdenen for Caroline Jørgensen. Selv er hun et kjent ansikt i den skandinaviske tannklinikk, fordi Jette Overgaard har vært hennes tannlege i 30 år. Alt sammen har vist seg å være en god beslutning for både klinikken og Caroline Jørgensen selv.

 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.