Månedsmagasinet på Costa del Sol

Øystein Cruzcampo

Lyst og innbydende
Gled deg til å besøke ny dekorerte Bistro O Sole Mio i Elviria!
23. juni kunne Øystein Wiig Rambøl stolt vise fram sin nyrenoverte Bistro O Sole Mio i Elviria del Sol. Mange stamkunder, gjester og leverandører var møtt opp for å se det flotte resultatet. I ca. to uker har det foregått ombygginger av bistroen, og både malere og andre håndverkere arbeidet samtidig som bistroen betjente sine mange kunder. Bl.a. er hele barområdet blitt renovert, og baren er revet ned og bygd opp igjen slik at ølfatene nå er synlige i skap med glassdører, i tillegg til at det nå også er mulig å få en ”Cerveza 0.0” på fat. Etter mange år med leveranse av øl fra San Miguel, har Øystein Wiig Rambøl bestemt seg for å skifte til et annet merke. Derfor kan man nå nyte en kald Cruzcampo som jo har sine røtter i Sevilla der den første gang ble brygget i 1904. I tillegg til et nytt barområde er hele restauranten malt, det er hengt opp nye gardiner og kommet nye duker. Nye farger og en ny stil, men fortsatt med Øystein Wiig Rambøl ved roret, Prince på kjøkkenet og et herlig team som er med på å gjøre gjestenes besøk til en utsøkt fornøyelse i den nye, lekre og lyse bistroen.
I år er det 10 år siden Øystein Wiig Rambøl etablerte seg i Spania, og jubileumssesongen fortsetter med gode konserter og events til høsten. Ønsker du å feire bryllupet ditt, fødselsdagen eller en hyggelig sammenkomst med familie og gode venner, er Bistro O Sole Mio også stedet for dette.

Tlf.: +34 951 31 05 02 (Bistro O Sole Mio), www.rambol.es/

Foto: Øystein og gjester.

_____

Enkel billeie
Det er nå enda lettere å leie bil hos Helle Hollis – med frisk og moderne hjemmeside!
Bestilling av billeie skal være enkelt, raskt og med et klart overblikk over hva den totale utleieprisen blir. Det skal ikke finnes skjulte omkostninger eller ubehagelige overraskelser. 
Helle Hollis lanserer nå sin nye hjemmeside som gjør det enda lettere å leie en bil.
”Hjemmesiden er designet ut fra en brukervennlighetsprosess, en såkalt UX-prosess, for å få den optimale hjemmesiden for bestilling av leiebil”, forteller marketingsjef Christine Fleischer som er svært glad over det ferdige resultatet.
Det er enkelt å lage sin egen online-profil, så når kunden logger seg på hjemmesiden, kommer rabatter, rabattkuponger eller spesielle tilbud fram og som automatisk trekkes fra billeien.
Helle Hollis går sommersesongen i møte med 1.200 nye biler i flåten og har i løpet av våren hatt det travelt med å renovere resepsjonen på hovedkontoret ved Málaga lufthavn. Dessuten har de nettopp kjøpt to nye VW Crafter courtesy-busser for å gjøre transporten enda mer behagelig fra og til lufthavnen. Endelig har klargjøringsavdelingen tatt i bruk to nye vaskemaskiner.
”Vi er derfor godt forberedt til høysesongen og ser positivt på framtiden der det er utsikt til en pen økning i antallet ankommende turister til Málaga”, avslutter Christine Fleischer.
www.hellehollis.com

_____

Utvider sortimentet med Eva Solo
I november 2015 slo Lotta og Dan Lindberg opp dørene til sin butikk som i passe tid før jul tilbød stilfull design fra Georg Jensen Living og kunst fra Dan Lindberg Artphotography. Og nå utvides sortimentet ytterligere for å leve opp til å være akkurat en Art & Design Shop.

Sommerens store nyhet og perfekt for alle som liker praktiske og vakre detaljer i hjemmet, eller om man leter etter en gave, finnes det nå også nøye utvalgte produkter av merket Eva Solo.
”Butikken utvikler seg akkurat slik vi håpet. Vi er kjempeglade over nå også kunne tilby kundene produkter fra Eva Solo med vakker, smart, cool og stilfull design til kjøkkenmiljø, mat og drikke. Selvfølgelig fortsetter vi med Georg Jensen Living fra det prestisjetunge Georg Jensen som etterhvert også kommer til å utvides med blant annet porselen og bestikk, samt kunst fra Dan Lindberg Artphotography som jo arbeider med høy presisjon og nøyaktighet i sina fotografier – og her kommer det jo nye kreasjoner og motiver hele tiden”, forteller Lotta Lindberg som selv er superdyktig når det gjelder vaker innpakning av gaver og personlige og håndlagde kort, om det er slik at det du kjøper er en gave.
Når det gjelder fotografering har Dan Lindberg Art Photography sine egne nyheter – nå kan man kommer med forslag virtuelt i kundens rom før du bestemmer deg. Kontakt butikken for mer informasjon.

Besøk butikken på Avda. Manolete, i Edf. Casaño lokal 5-6. Parkera vid Centro Plaza og gå de få meterne ned bakken, og der ligger butikken på venstre side.
Tlf.: +34 952 818 875

_____

BoConcept åpner butikk i Marbella
BoConcept og PlusStore åpner en felles butikk i juli på The Golden Mile i Marbella ved Oasis Business Center. Begge forretninger tilbyr allerede fleksibilitet og komfort med et stort utvalg av produkter og merker å velge mellom.
Nøkkelfaktorene for den internasjonale møbelkjeden BoConcept er høy, håndverksmessig kvalitet kombinert med en funksjonel og moderne look som hele Costa del Sol nu vil få glede av.

BoConcept har mer enn 250 butikker rundt om i verden og med kunnskap om design og møbler av høy kvalitet, er de svært stolte av å åpne ny butikk som vil inspirere alle med ønsket om moderne møbler. 
Interessen for møbler med røtter i de skandinaviske designtradisjonene er økende, og BoConcept med sitt dansk opphav fra 1952, har tradisjon for å produsere og designe moderne møbler med respekt for designets arv.
«Vi gleder oss til å ønske alle designelskere velkommen til våre nye og fantastisk BoConcept- og PlusStore-butikk. De første to ukene etter åpningen har vi planlagt spesielle events, så det er helt klart lurt å stikke innom», sier Susanne Brandt. 
Butikken i Marbella kommer bl.a. til å tilby en særlig innredningsservice der en innredningsarkitekt kan guide den en optimering av rommet når det gjelder farger, møbler og tilbehør. Innredningsarkitekten tilbyr dessuten et hjemmebesøk etterfulgt av et møte i butikken der idéer og 3D-tegninger presenteres.
«Hos PlusStore Marbella finner man de beste produkter fra de beste merkene og beste designs, og det gir dessuten kunden mulighet for å skape, kombinere og designe noe helst spesielt i hjemmet», sier Jan Petersen.
PlusStore tilbyr merker som Carl Hansen, Fritz Hansen, Louis Poulsen, Montana, HAY, Hilding Anders, Cane-Line og mange flere. 
BoConcept og PlusStore finner du i Oasis Business Center, Ctra. N-340 km 176, Marbella, Málaga og som før på Ctra. de Mijas km 3,5, 29650 Mijas.
 

_____

FullSizeRender 12

Boklansering
‘Love and Wheatgrass – From helplessness to empowerment’ er skrevet av Lorraine Erreira.
Dette er en nøktern og ærlig beretning om kjærlighet, håp og en vellykket reise ut av kreftsykdommen. Den siste delen av boken er særlig nyttig for mennesker i en lignende situasjon. Her er lekre oppskrifter og strategier til hvordan du tingene av i praksis.
«Du er velkommen til å feire lanseringen av min bok. Kom innom for litt forfriskninger og få ditt eksemplar av boken til nedsatt pris – selvfølgelig signert”, lover Lorraine som samarbeider med Vitafakta Health Clinic.
Boklanseringen foregår fredag 22. juli kl. 18 hos Lorraine i Benalmádena der du får god mulighet for å snakke med henne om veien ut av sykdom. Lorraine deler gjerne sine erfaringer.
Reserver plass på FB https://www.facebook.com/events/1769104136703849/ eller epost:simandlu@hotmail.com eller telefon: +34628436903 (ring eller send sms).
Adresse: Casa Carlotta no 2, Finca la Paloma, Benalmadena Costa. Du får kjøreveiledning ved påmelding.

 

 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.