Månedsmagasinet på Costa del Sol
El Campanario – Sjømannskirken Costa del Sol – Mai 2016

El Campanario - Sjømannskirken Costa del Sol - Mai 2016

Besøksadresse
Avenida del Cortijo 3, Sitio de Calahonda, Mijas Costa.
Postadresse
Iglesia Noruega, Apt 258 La Cala, 29649 Mijas Costa
Telefoner
+34 952 939 800
+34 650 446 348 (beredskapstelefon ved akutte behov)
elcampanario@sjomannskirken.no

Åpen kirke
Tirsdag – lørdag kl. 10 – 16.15
Søndag 10 – 18
Mulighet for omvisninger.
Fast omvising lørdag kl 12.00

Gudstjenester
Hver søndag kl. 16.00 på El Campanario

Kirkekafeen
Tirsdag-søndag 10-16
Salg av vafler, kaffe m.m.
Salg av lunsj hver dag fra kl. 13.15
Lørdager grøt kl. 13.15-15
Søndager grillbuffé kl. 13.30 Husk påmelding ( før lørdag kl 16.00)
34 952 939 800
elcampanario@sjomannskirken.no

Ung fredag – hver fredag.

Klubber for barn og unge. Siste klubb i vår fredag 6. mai.
Kl. 16 – 20: Salg av taco til hele familien
Kl. 17 – 19: ”Liv & Røre” fra 1. klasse
Kl. 19 – 20.30: ”Friends Downstairs” fra 5. klasse
Kl. 20.30 – 22.30: ”After Eight” fra 8. klasse
Kontaktperson for klubbene er Ruth Ingeborg Sveinsdotter, tlf. 659 009 362

Småbarnstreff
Tirsdager kl. 10 – 13.
Sangstund i kirken, lek og fellesskap
Kvinneforening (september – mai)
Selofhads Døtre, torsdager kl. 11.00

Hagegruppe (september – mai)
Tirsdager og torsdager kl. 10

Boule (september – mai)
hver onsdag og lørdag kl 13.30

Internett
Hjemmeside: www.sjomannskirken.no/costadelsol
Facebook: Sjømannskirken på Costa del Sol, Ung på Solkysten

Hvordan finne oss.
Det er ikke alltid så lett å finne fram i Spania, selv om en har GPS kan en komme på villspor. Sjømannskirken ligger mellom Fuengirola og Marbella , og om du kommer med bil på Kystveien ( A-7 /N-340) skal du ta av ved avkjørsel til Calahonda / AP-7 (Det er flere avkjørsler til Calahonda, men denne har et blått skilt). Kjører du betalmotorveien ( AP-7) er det bare en avkjørsel til Calahonda- og da er det lurt å kjøre ned til den store rundkjøringen nede ved kystveien-
og her er et lite kart som kan hjelpe deg:

Kunstutstillinger i kafeen.
5/5 – 1/6 Gunnvor Sørhus
1/6- 31/8 Børje Ekstrøm, sommerutstilling

Nytt fra Sjømannskirken lokalt.
Givertjeneste på nett. Ordningen med å gi gaver på nett er nå etablert for vår kirke her på Solkysten. Det gjøres via nettsiden og kredittkort : http://www.sjomannskirken.no/costa-del-sol/
Her kan man gi engangsbeløp, elelr melde seg som fast givet .

Sylvia Krossli Ljøkjell passbildeReidulf Krossli Ljøkjell passbilde

Velkomst:
Søndag 17. April var det innsettelsesgudstjeneste av ny sjømannsprest / daglig leder, Reidulf Krossli Ljøkjell(53 år) og av ny diakonal medarbeider, Sylvia Krossli Ljøkjell(44 år). De kom fra stillingen som sjømannsprest og diakonal medarbeider i Alanya(Tyrkia) hvor de hadde hatt et ½ års vikariat. De siste årene har Reidulf vært sokneprest i Feda & Fjotland som ligger i Kvinesdal kommune og Sylvia har vært leder ved en bolig for trafikkskadde i Flekkefjord. Begge ser fram til å arbeide ved denne flotte kirken!

Johan Marta K og Reidar

Avskjed:
Søndag 1. Mai tok Sjømannskirken avskjed med Marta Kristin og Reidar Ådnanes som har hele 9,5 år tjeneste fra Sjømannskirkene i Albir, på Tenerife og nå 3 år som henholdsvis Sjømannsprest og Diakon på Costa del Sol. Vi tok også avskjed med Johan Offerdal som har vært hos oss i 11 år som både kokk og vaktmester.
Kjell Nordstokk hilste fra Sjømannskirkens ledelse i Norge og medeier i El Campanario, diakonhjemmet ved Idar Magne Holme, takket for flott innsats. Vi ønsker alle tre lykke til i Norge med nye oppgaver!

Foto Svein Fjeldstrøm

Konserter: ( se egen annonse)
Lørdagskonsert 2.juli kl 13.30 ved St Laurentiuskoret. Dette koret er fra Lørenskog utenfor Oslo, er et 50 år gammelt blandakor bestående av hele 120 medlemmer. Blandingen av barn og voksne gir en spesiell klang som de er ganske alene om. Kom og hør!
NB! Gratis adgang

2 minutter med sjømannspresten.
Noen ganger blir vi minnet om at livet er sårbart og vi blir minnet om å ta vare på hverandre. Medfølelse, empati og evnen til å kjenne på sorg gjør oss til medmennesker og hjelper oss til å være til stede for hverandre når livet blir vanskelig. Sjømannskirken vil gjerne være et sted for medmenneskelighet, et sted der alle kan få møte noen som kan lytte eller være stille saman med en. I en av Bibelens bøker, Forkynneren leser vi at det er: «en tid for å gråte, en tid for å le, en tid for å sørge, en tid for å danse.» Livet rommer alt og hva framtiden har på lager for oss kan vi ikkje vite så mye om. Noen er veldig gode til å bekymre seg over framtida og bruker mye energi og fantasi til å forsøke å forberede seg på ulike katastrofer som kanskje kan komme til å skje. Det er sant at utfordringer og tap kommer til å møte oss før eller senere, men hva med å velge å fokusere på dagen i dag og hvert øyeblikk som livet består av? Kanskje er selve livet når vi møtet et menneske i døra eller ved et kaffebord, noen ord eller blikk som vekslet?

 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.