Månedsmagasinet på Costa del Sol
Dette er boligmeglernes beste kjøp

Dette er boligmeglernes beste kjøp

Er du usikker på hva slags Sydenbolig du ønsker, hvor den skal ligge og hva du får igjen for pengene dine? Ikke så rart, for å kjøpe bolig er en av de største investeringene folk flest gjør.

Det Norske Magasinet har utfordret en rekke boligmeglere og bedt dem vise fram sine beste kjøp. Boligene ligger på rad og rekke fra langs kysten fra naturskjønne Almuñécar i nordøst til populære Marbella i sørvest.
 
Her er meglernes ”Best Buy” akkurat nå:
 
bolig-almunecar

Eiendomsmegler: Costa Granada Home (v/John Goth)
Tlf.: (+34) 958 63 91 49
epost: sales@costagranadahome.com

 
Almuñécar: Flott villa med havutsikt og kort vei til stranden
Særlig attraktiv villa i svært god kvalitet og med den fineste havutsikten. Villaen er på 130 m2 og har tre soverom og to bad, stor stue, kjøkken og oppbevaringsrom. Fri havutsikt fra alle rom, og dag- og kveldssolen kan nytes fra villaens terrasser. Til villaen hører pool, spa, garasje og automatisk vanningsanlegg på terrassene. Villaen er møblert og innflyttingsklar. En svært god ferie- eller helårsbolig.
Almuñécar ligger på Costa Tropical i forlengelse av Costa del Sol. Denne delen av kysten er kjent for sin idyll, vakre natur og strender. Det tilbys svært få boliger i området med så attraktiv utsikt og samtidig bare få minutters gange til strand, butikker og restauranter.
Pris: 399.000 euro.

 
bolig-torredelmar

Eiendomsmegler: Hansen Estates
Tlf.: (+34) 952 54 17 94
Epost: info@hansen-estates.com

 

Torre del Mar: I første rekke mot stranden

Nyrenovert leilighet med den absolutt beste beliggenheten i Algarrobo ved Torre del Mar. 80 kvm og godt utnyttet med to soverom, bad, stue/spisestue og åpent kjøkken. Alle rom har havutsikt. Leiligheten ligger i en velholdt boligområde med felles og stor swimmingpool, tennisbane og hage. Boligen er også svært attraktiv for sin beliggenhet rett ved stranden og det attraktive området Algarrobo, like utenfor byen Torre del Mar, rett ved butikker og restauranter. Området er kjent for sin idyll og for å være langt mindre turistifisert enn andre områder på Costa del Sol. Prisen på boligen er satt ned for å selges raskt.  
Pris: 190.000 euro.

 
bolig-imperial
 
Eiendomsmegler: Imperial Estates
Tlf.: (+34) 952 66 49 66
Epost: info@imperialestate.com,
 
Fuengirola: Luksusbolig ved Paseo’en
Med fri utsikt over havet, bukten og havnen tilbys én av de få luksusboligene som finnes på strandpromenaden i Fuengirola. Leiligheten er på 115 m2 og inneholder tre soverom og to bad, stort nytt kjøkken, stue/spisestue og oppbevaringsrom. Dessuten 55 m2 terrasser med mange muligheter. Boligen selges fullt møblert, også med hvitevarer og er innflytningsklar. Det er kald/varm aircondition i hele boligen. Leiligheten ligger i sjette etasje i velholdt bygg fra 1985 med heis. To parkeringsplasser følger med. Boligen ligger i den mer fredelige del av strandpromenaden, men samtidig i gangavstand til det pulserende bylivet i Fuengirola.
Pris: 535.000 euro

 
bolig-SegarraBrateng
Eiendomsmegler: Segarra & Brateng (v/Heidi Ch. Bråteng)
Tlf.: (+34 666 44 22 22 – mobil) · (+34 952 77 04 33)
Hjemmeside: www.eiendom-marbella.com
Epost: brateng@segarrabrateng.com
 
Elviria: Trolig områdets beste prosjekt
Eksklusiv villa tilbys på én av Elvirias beste boligtomter.
Villaen blir i moderne design og oppføres med de beste materialer.
Fire soverom og tre bad fordelt på 664 m2. Rommene blir store, lyse og med stor takhøyde. Villaen blir på to plan pluss underetasje.
Villaen får toppmoderne terrasser og pool og vil ligge i gangavstand til den populære shoppingarkaden ”Elviria Center”
og noen av områdets beste strender.  
Fordi villaen er under bygging kan du være med på å sette ditt personlige preg på denne luksusboligen.
 
Pris: 1.320.000 euro

 
bolig-greenlife
 
Eiendomsmegler: Greenlife Estates
Tlf.: (+34) + 952 83 12 48 / (+34) 618 64 04 35
Epost: ventas@greenlife-estates.com
 
Elviria: Toppleilighet i nordmenns favorittområde
Elviria Hills hører til blant de mest eksklusive områdene i Marbella. Det er også et av nordmenns foretrukne områder når det handler om boligkjøp på Costa del Sol. Den lekre toppleiligheten over to etasjer med panoramautsikt mot Middelhavet, fjellene og Greenlife Golf. Leiligheten har tre soverom og tre bad. To av soverommene har direkte utgang til terrasse. Det sammen gjelder stuen og spisestuen.
Leiligheten er sørvendt, slik at både morgen- og kveldssolen kan nytes. Det er ikke spart på noe, og leiligheten har fullt utstyrt kjøkken, peis, gulvvarme på badene, elektriske persienner, alarm og safetybox. Til boligen hører også to garasjeplasser og oppbevaringsrom.
Det er bare ett minutts gang til golfklubbens klubbhus og én-stjerners Michelin-restaurant. Det er bare fem minutters kjøring til stranden og et utall restauranter, barer, butikker, supermarkeder og banker. Og ti minutters kjøring til Marbella og Puerto Banús.
Pris: 695.000 euro

 
bolig-marbella
Eiendomsmegler: Marbella Viewings (Peter Larsen)
Tlf.: (+34) + 951 50 61 00  / (+34) 634 44 88 28
Epost: Peter@marbella-viewings.com
 
Marbella: Luksusbolig til god pris
Luksuskompleks- og bolig for den kresne kjøper som ønsker kvalitet, den beste havutsikten, god plass og der prestisjen i å bo i nettopp dette kompleks er en motivasjon i seg selv. Royal Flamingos er blant de mest eksklusive boområdene på Costa del Sol, bl.a. takket være sine tre golfbaner og seks-stjerners hotellet Villa Padierna. Boligkomplekset er topp sikret med 24-timers sikkerhetsvakt og kameraovervåkning.
Boligen er på 140 m2 og har stor stue, to soverom og to bad. Hovedsoverommet er en-suite og har direkte utgang til deilig terrasse på 28 m2. Det er også adgang til terrassen fra stuen. Kjøkkenet er fullt utstyrt med granittbordplate og hvitevarer fra Bosch. Hele boligen har kald/varm aircondition, sentralvarme og marmorgulv i antikk stil. Parkeringsplass og lagerrom i underjordisk garasje er inkludert.
Pris: 325.000 euro

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.