Månedsmagasinet på Costa del Sol


Disse elevene ville heller kose seg i det flott vårværet enn å bli med i løpekonkurransen.

Mens noen elever konkurrerte, koste andre seg med opplevelser og nydelig vær! Uansett, etter suksessen er det allerede klart at ”Ørnemarsjen” heretter skal bli fast tradisjon på Den norske skolen Málaga.

– Et flott tilbud til alle elevene på skolen, sier Stefan Östgård som er pedagogisk leder på skolen. Han viser til den nylig gjennomførte turen der hele 35 elever konkurrerte på tid om å komme først opp til toppen av det såkalte ”Ørnefjellet” i Benalmádena. Toppen ligger rett bak skolen, turen er fem kilometer lang og med en høydestigning på ca. 600 meter.
De elevene som ikke ville løpe og konkurrere, gikk opp til ulvehytta.
Foreldrearbeidsutvalget (FAU) hadde mobilisert godt til arrangementet og sørget for at væskeinntaket i form av saft sto i forhold til de fysiske anstrengelsene. I tillegg stilte FAU med nybakte boller.
Ibrahim Buras fra sjette klasse var raskeste gutt opp de bratte bakkene på tiden 34,41. Blant jentene var Anisa Buras raskest med tiden 45,23.
– En flott dag på fjellet midt i den frodigste tiden av året, sier Stefan Östgård som lover nytt arrangement om ett år.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.