Månedsmagasinet på Costa del Sol

Skandinavisk tannpleie til spanske priser i Torre del Mar
Tannlegeklinikken Dentis har flyttet til nye, lyse lokaler midt på hovedgaten i Torre del Mar. ”Vi er en delvis spansk/skandinavisk klinikk med flerspråklig personal. Siden starten for over åtte år siden, har vi levert tannpleie med skandinavisk kvalitet takket være skandinavisk utstyr, produkter og personal”. Ordene kommer fra Esther Gibert Astelarra som er Dentis´ eier. Hun er spansk, men har alltid vært den største forkjemperen for skandinaviske produkter, teknologi og arbeidsmetoder når det kommer til tannpleie. ”vår klinikk har alltid vært preget av et internasjonalt klientell og særlig engelskmenn og tyskere er glade og trygge med den skandinaviske tannpleie-filosofien. De siste årene har vi gledeligvis også fått flere og flere skandinaviske klienter, og det setter vi stor pris på”.

Takket være det lave spanske prisnivået og det faktum at tannleg i Spania er momsfritatt, koster det rundt det halve å gå til tannlegen i Spania i forhold til Norge, Danmark og Sverige. ”Og vi holder oss til spanske priser”, garanterer Nina Merete Skog som er Dentis´ norske klinikkassistent. ”Og åpningen av vår nye klinikk feirer vi med en rekke åpningstilbud på bl.a. tannrens og kontroll til bare 30 euro, fyllinger fra bare 40 euro og kroner til 260 euro”, forteller Nina som med glede tar imot skandinaver hos Dentis.

Dentis ligger på Avda. de Andalucia nr. 86, hovedgaten, i Torre del Mar.
Telefon 952 54 72 51 // www.centrodentis.com

 

 

Restaurant Lucia byr på tradisjonell 17. mai-meny
For 22. gang slår Anders og Lena opp dørene i Restaurant Lucia til årets tradisjonelle 17. mai-arrangement. Den skal feires med et brak av en fest fra kl. 14. Menyen er – tradisjonen tro – kokt laks med Sandefjordsmør, agurksalat og rømme. Til dessert er det jordbær med fløte. Dersom man ikke ønsker laks, kan man selvsagt velge fritt fra menyen. På Restaurant Lucia er 17. maistemningen alltid høy og terrassen er for anledningen pyntet i rødt, hvitt og blått.

For påmelding kan man kontakte Anders og Lena på telefon: 952 58 27 38.

 

 

Taxfree Shopping hos Unioptica
Som statsborger fra et ikke-EU-land har du muligheten for å handle taxfree og dermed få refundert en stor del av den prisen du har gitt for dine briller, nemlig momsen. Hos Unioptica er personalet behjelpelige og vet hvordan systemet fungerer, og du har opp til tre måneders refunderingsperiode. Taxfree-ordningen henvender seg til innkjøp for mer enn 90,15 EUR, og varene må framvises sammen med dokumentasjon for kjøp ved avreise fra lufthavnen. Den ekstra gevinsten har vunnet tiltro hos kundene som allerede har fått glede av den nye ordningen. Den har fungert uten problemer, fra kundene får sine kvitteringer i Unioptica som blir stemplet i lufthavnen, til pengene blir refundert.

Les mer om Taxfree-ordningen i brosjyren som du kan få utlevert hos Unioptica. www.unioptica.com – tlf.: 952 199 254

 

 

 

Nordic Dental Centre utvider med ny tannlegeklinikk
Tannlegeklinikken Nordic Dental Centre som holder til rett overfor busstasjonen i Fuengirola, åpner i midten av mai en ny tannlegeklinikk i San Pedro de Alcántara. Klinikken i Fuengirola vil fortsette som før, men med den nye klinikken vil det bli enklere for personer som bor i områdene Marbella, Nueva Andalucía og San Pedro de Alcántara å komme til tannlegen.
Tannlege Peter Broberg forteller at han lenge har lekt med tanken om å utvide og åpne en klinikk i Marbella-området fordi det bor mange skandinaver der også. Og det er i stor grad på bakgrunn av pasientenes ønsker at klinikken åpner i San Pedro de Alcántara.

Åpningen i flotte nyrenoverte lokaler i San Pedro de Alcántara skjer i samarbeid med Peter Brobergs kollega, tannlege Christina Radics. ”Fordi vi selv har stått for renoveringen av lokalene, har vi selv kunnet bestemme innredningen slik at vi får mest mulig ut av dagslyset. Den nye klinikken er stor, lys og har alt det nyeste utstyret innen bransjen”, forteller Christina Radics. På den nye klinikken i San Pedro de Alcántara vil det bli tilbudt behandlinger med alt fra implantater til tannbleking, akkurat som i Fuengirola. Samtidig har Nordic Dental Centre ansatt en ny tannlege, Charlotte Hagelin‐Calissendorff, som vil komme til å være på begge klinikker. Ortodontisten Eloisa og kirurg Manuel vil også fordele tiden mellom de to klinikkene. Den nye klinikken kommer til å ligge på Plaza Vista Alegre, 1, 1º‐Oficina 15 i San Pedro de Alcántara.

 

 

 

Flott kropp med ikke-kirurgisk ansiktsløftning og body wrap
Jo eldre vi blir, jo mer begynner huden å henge. Det skyldes at musklene i ansiktet blir mer elastiske. Genetiske faktorer, livsstil, vekt og påvirkning fra miljøet har alle innvirkning på hvor raskt huden mister sin spenstighet.
Selv om vi kanskje ikke alltid vil innrømme det, er det første inntrykket vi får av en person, gjerne det vi husker.
Det anerkjente og prisvinnende CACI tilbyr en spesiell form for ansiktsløfting uten kirurgisk inngrep. Behandlingen har vært under utvikling i mer enn 20 år og er svært populær som et alternativ til en kirurgisk ansiktsløfting. Med en CACI-behandling minskes synlige rynker, halsen og kjevelinjen strammes opp, poser under øynene forsvinner, og øynene løftes, og huden får fornyet glans.
En CACI-behandling varer en time, og i løpet av den tiden bearbeides alle 32 muskler i ansiktet. Allerede etter første behandling kan man se tydelige tegn på forbedring, men for helt å slippe mest mulig unna ansiktets eldringstegn, anbefales flere behandlinger.
Hvis man samtidig ønsker en lekker kropp til sommeren, så kan en body wrap anbefales. Med den nye Shrinking Violet Inch-Loss Wrap går man ned en hel tøystørrelse etter bare en behandling. Samtidig fjernes fettdepoter der det vanligvis er vanskelig å komme til. Behandlingen er smertefri, ikke-kirurgisk og uten bruk av mudder.

Begge behandlinger tilbys hos CACI Facials Marbella, rett ved kasinoet i Nueva Andalucía. For mer informasjon, ring Lucie Lord (engelsktalende) på tlf.: 952 810 487 eller 670 526 561.
Finn CACI på Facebook under CACI Facials Marbella eller klikk deg inn på www.cacifacialsmarbella.com.

 

 

Drømmeboliger til drømmepriser
Vime Realty lanserer nå et prosjekt som henvender seg til dem som søker en lekker, økonomisk bolig nær Marbella, som samtidig byr på et godt sosialt liv og en serviceordning som gir beboerne en komfortabel hverdag.
4-stjerners Hotel & Resort Vime La Reserva de Marbella tilbyr nå 40 luksusleiligheter på nye og svært fordelaktige vilkår. Prosjektet legger vekt på gode boliger til gode priser, men like så viktig er det sosiale livet for nye tilflyttere. Bak prosjektet står bl.a. de to norske eiendomsmeglerne Eivind Due-Hansen og Anita Siggerud:

”For nye tilflyttere er det å kjøpe bolig på Costa del Sol en drøm som går i oppfyllelse, men noen blir litt skuffet over ‘eventyret’. Ofte fordi man har kjøpt bolig i et nytt, ubebodd område, eller også får man ikke de naboer og bekjentskaper man hadde håpet på. Derfor er det sosiale aspektet en viktig del av vårt konsept», forklarer Eivind og utdyper: ”Her får man likestilte naboer, og en lang rekke sosiale aktiviteter er inkluderet i våre serviceordning. Det være seg utflukter, sport og spanskundervisning for bare å gi tre eksempler». Og Anita Siggerud fortsetter: ”Alle boliger er tidligere luksusleiligheter fra vårt 4-stjerners hotell. De er nyrenoverte og møblerte med skandinavisk kvalitet og design. Boligene er alle på drøyt 69 godt utnyttede kvadratmeter, fordelt på to etasjer pluss 32 m2 terrasse med utsikt. Prisniveauet ligger på 109.000 – 169.000 euro, avhengig av beliggenheten, og finansiering tilbys. Det blir neppe bedre og billigere”. Og enklere blir det nok heller ikke å være beboer. Anita forklarer hvorfor: ”Fellesutgiftene er 350 euro per måned. Noen mener det er dyrt, men bare til de ser hva som er inkludert; ukentlig rengjøring av boligen, fri konsultasjon hos lege fra Xanit-sykehuset, maler og handy-man til fri rådighet, alle skandinaviske tv-kanaler og alle våre sosiale aktiviteter». David Darby, som er salgssjef for prosjektet, tilføyer en viktig detalj: ”Med alle disse serviceytelsene er det lett å leie ut boligen, hvis man ønsker det. Etterspørselen er så stor at vi garanterer tre måneders utleie til samlet 4.200 euro. Det tilsvarer at man får ett års fellesutgifter dekket. Man er naturligvis velkommen til selv å stå for utleien, helt eller delvist».

Vime Realty tilbyr interesserte kjøpere å bo en uke i en av leilighetene for bare 120 euro.
Vime Realty formidler også salg av andre boliger og prosjekter på Costa del Sol.
Telefon 952 004 300 / info@vimerealty.com / www.vimerealty.com

 

 

 

Populariteten øker
Marbella Classic Golf, den svenskeide golfbutikken i Nueva Andalucía, kan med stor glede kunngjøre at deres salg har økt betydelig de siste 12 månedene, til tross for krisen som kaster sin mørke skygge over landet. ”Det er gledelig at så mange trivelige kunder besøker oss i sol og i regn”, sier butikkens innehaver Ewa Lindberg.
Den siste tiden har butikken som ligger inntil Centro Plaza, gjennomgått en ansiktsløfting; veggene har blitt lysere, flere speil har blitt satt opp og nye løsninger for å vise fram det fine utvalget av klær og Ecco-sko har blitt lansert. Dette har bidratt til at butikken, selv om den er anbefalt, har blitt enda triveligere og lettoverskuelige.
Et av butikkens trivelige og stadig tilbakevendende saker er deres godt besøkte Coffeemornings. Ewa forteller: ”Da er alle velkommen til å komme og ta en kopp kaffe og spise en kakebit, og det er en ypperlig anledning for å se alle vårens og sommerens nyheter”. Kontakt vår butikk, så får du beskjed om når neste arrangement finner sted
På hyllene i Marbella Classic Golf henger alt vakkert fra Masters, Abacus, Daily, Alberto, Röhnisch, Nike, Ping, Green Lamb og Glenmuir. Majoriteten av deres kunder er damer, noe de er glade for, men Ewa og hennes kolleger Nina og Pam vil nå samtidig understreke at de også har et stort, lekkert tilbud for herrer som de naturligvis også hilser velkommen i butikken. ”Det finnes stor erfaring hos oss som arbeider her, og vi vil også i framtiden betjene våre kunder på beste måte, inspirere og hjelpe, og vi ønsker at enda flere skal oppdage vår fine butikk og ta gjerne med deres venner!” hilser Ewa, Nina og Pam, fra Marbella Classic Golf.

Avenida Manolete Nueva Andalucía, tlf.: 952 816 061
www.marbellaclassicgolf.com
info@marbellaclassicgolf.com

 

 

 

Pass godt på håret hele året
I frisørsalongen Petro på Calle Fiesta de la Cremá, rett ved feria-plassen i Fuengirola, har personalet god greie på skandinavisk hår. Ikke bare det fine, lyse håret, men også det mer uregjerlige håret som mange skandinaviske kvinner også har. Enten man bestiller tid til klipping, farging, striper eller styling, så bruker Petro alltid bare de mest innovative og anbefalte hårprodukter. Disse produktene kan i de fleste tilfeller også kjøpes og tas med hjem slik at man kan fortsette behandlingen der. Det er klart at de mest intensive behandlingene ikke kan gjøres hjemme fordi de må håndteres på en spesiell måte, men både merkene Redken og Sebastian har serier som passer til alle hårtyper. Redken som er svært populært blant skandinaver, har for eksempel tre serier som egner seg særlig til skandinaviske hårtyper: Blonde Glam som gir mer glans til blondt hår, Extreme som gir mer styrke til håret og All Soft som gjør tørt hår bløtt. Samtidig har Redken en fargeserie uten ammoniakk som inneholder spesielle oljer som er svært sunne for håret. Også Sebastian har mange gode produkter. Hos Petro kan man kjøpe produktene i løssalg eller som gavepakker som inneholder sjampo, balsam, maske og behandlingskuren Potion 9 som er svært populær for sin intensive og hurtige virkning. Felles for disse hårproduktene er at de prismessig ligger langt under det man betaler for dem i Skandinavia.

Våren er en tid med mange fester, bryllup og konfirmasjoner, og hos Petro tar man seg av alt slik at håret sitter perfekt til alle anledninger. Bestill tid i frisørsalongen Petro på 952 467 130.

 

 

Ny inspirasjon til boligen hos The White House
Det er nå litt over et år siden svenske Christina White åpnet innrednings- og møbelbutikken The White House på The Golden Mile i Marbella. Tiden har flydd, og suksessen ligger langt over Christinas forventninger. Klientellet består fortrinnsvis av skandinaviske kunder som er begeistret for butikkens stil som fortrinnsvis henter inspirasjon fra de skandinaviske landene, men også fra Paris og her på kysten.
The White House har nylig omdekorert butikken og kan nå tilby en ny møbelkolleksjon i blide farger der elegante og rustikke aspekter står side om side. Som en nyhet introduserer Christina White nå det norske møbelmerket Slettvoll som er internasjonalt anerkjent for sin høye kvalitet og moderne og stilrene design.
Christina White legger stor vekt på å finne få, men spesielle kolleksjoner som hun vet det skandinaviske publikummet etterspør. Derfor drar hun to ganger i året på messe til Paris der de nyeste tendensene alltid vises fram. Samtidig bruker hun lokale virksomheter til bekledning av sofaer, malerier og brukskunst med mere som hun mener gir et ekstra rustikt tilsnitt.
Etter å ha vært beskjeftiget i innredningsbransjen i mer enn 15 år, var det først sist år at hun tok skrittet fullt ut og startet sin egen butikk. ”Jeg er ytterst tilfreds med den suksessen jeg har hatt det siste året. Jeg føler at jeg har truffet godt i mitt valg av design, og at det skandinaviske publikum alltid klarer å finne nettopp den stilen de liker i min butikk. Mange ting lager jeg selv i mitt lille verksted i butikkens underetasje, og derfor er det nesten ingen grenser for hva jeg kan tilby mine kunder”, forteller Christina.

Besøk The White House i Real Marbella, nesten rett overfor Marbella Club eller ring for ytterligere informasjon på tlf.: 952 902 613 eller 620 055 640.

 

 

Finsk mekler: Kjøp nå – prisene stiger
Interessen for leiligheter på Costa del Sol er stort – og har alltid vært det, til og med i de vanskelige årene 2008, -09, -10 og -11, selv om få kjøpte på grunn av redsel og et konstant prisfall. I fjor snudde kurven, og alt tyder på at alle som har lurt på å kjøpe bolig de siste årene nå kjøper. Slik vurderer den finske megleren Sirpa Jokinen situasjonen. Første kvartal i år har vært en av hans beste noensinne: ”Tidene minner om da jeg begynte i bransjen i 2006 mens tidene fortsatt var gode. Optimismen var på topp, det var ingen finansieringsproblem og kjøperne var besluttsomme. Nå er det på samme måten, mennesker vet at prisene har nådd bunnen, o i fler attraktive områder i Fuengirola, Los Boliches og Los Pacos er i dag etterspørselen større enn tilbudet. Jeg tror at boliger på de rette adressene kommer til å øke i pris i løpet av det kommende året,” sier Zodiacos meler i Los Boliches optimistisk.

Mer enn halvparten av etterspørselen hos meglerfirmaet kommer fra nordboere, og prisleiet er 125.000 – 150.000 euro. Kanskje lavt ifølge noen, men Sirpa Jokinen svarer: ”For den prisen kan man få en bolig som kostet 200.000 euro i 2007 og som nå er kraftig redusert i pris på bankenes konkursbo. Det hender også at jeg får boliger som selges for mindre enn 100.000 euro. Man kan absolutt få mye for pengene – fortsatt. Den store etterspørselen avhenger tydeligvis ikke bare av de generelt lave prisene, men også av at valutakursene er svært gunstige, euro målt mot den norske kronen. Derfor, og med det store prisfallet på boliger, er situasjonen mer fordelaktig enn på lenge”, forklarer Sirpa Jokinen og gir et råd til folk i pensjonsalderen: ”Kjøp nå og nyt boligen din i 10 gode år. Selg den deretter med gevinst eller la den gå i arv. Boligene blir aldri bedre eller billigere enn nå”.

Zodiaco Real Estate ligger ved feria-plassen i Fuengirola.
Tlf.: 952 58 11 66, www.zodiacohouses.com.

 

 

Nye biler hos Costabiler
Costabiler har nettopp fått levert første ladning av den nye Peugeot 208 HDI (diesel) 5-dørs. De nye bilene er kjøpt inn fordi mange kunder savnet en liten, kompakt bil med en sparsom og kraftig dieselmotor, og dette tok Costabiler selvfølgelig til etterretning.

Rett overfor bryggeriet San Miguel, finner man Costabilers nye kontor, bare 3 minutters kjøring fra de forskjellige lufthavnterminalene. Kontoret er døgnåpent 365 dager i året, og herfra pendler deres minibusser i fast shuttel-trafikk mellom kontor og terminaler for å hente og bringe kundene. Det er både kunder som leier hos Costabiler, men også BlueCats parkeringskunder. På lufthavnparkeringen har de lagt til batterivedlikehold til sitt «Innendørs Sølv abonnement». Det vil si at en batterilader holder bilens batteri i topp tilstand – selv ved lengre opphold. Dessuten har BlueCat fått en ny, forbedret hjemmeside som tar hensyn til tablets og smartphones og som dermed gjør det enda lettere å bestille lufthavnparkering. Som alltid hver vår, anbefaler Costabiler og BlueCat Parking at både deres parkeringskunder såvel som leiebilkunder reserverer i god tid for å sikre seg den beste pris/ønsket bilgruppe. Tlf.: 34 952 105 700, www.costabiler.dk.

 

 

 

Max Beach – nytt navn og spesielt fokus på skandinaver
Vår- og sommersesongen på strandrestauranten Max Beach ved Riviera del Sol åpner i år med nytt navn – Chez Max – og et særlig fokus på det skandinaviske publikumet på kysten. Chez Max er et yndet spisested for mange nasjonaliteter, men særlig det skandinaviske publikum har alltid holdt svært godt av stedet og den perfekte beliggenheten rett ved havet. Derfor har skandinaver de siste årene utgjort en stor andel av restaurantens gjester, og årets første måneder har vist tegn til at Chez Max har rykket inn på listen over skandinavenes foretrukne spisesteder på kysten. Chez Max som kan klassifiseres som et penere spisested, tiltrekker seg både barnefamilier, familie- og vennesammenkomster, selv om prisnivået ligger i det øvre leiet. Det skyldes det utsøkte utvalget av anretninger med alt fra fisk og kjøtt til salater. I kjøkkenet anvendes alltid helt ferske råvarer av høyeste kvalitet for å kunne garantere et høyt gastronomisk nivå.

Den nye sesongen byr også på nye tiltak. Hver søndag serveres en lekker brunch-buffet med alt det hjertet begjærer. Prisen per person er 30 euro. Bordbestilling kan skje via hjemmesiden www.chezmaxrestaurant.com.

Ring eventuelt også på: 952 932 780.

 

 

 


Medstifter av Obsido Group, Håkan Tollefsen, og Joaquín Hinojosa.

Finn din drømmebolig under Sydens sol hos Obsido Estates
Eiendomsmeglerfirmaet Obsido Estates som er kjent for sin brede erfaring og store kjennskap til eiendomsmarkedet i Spania, har nylig åpnet kontor i Elviria. Bak Obsido Estates står et internasjonalt og svært profesjonelt team som har alle de kvalifikasjoner som kreves for å gi svært krevende og kvalitetsbevisste kunder den beste service.
Obsido Estates er spesialister i både kjøp og salg av boliger og forretningslokaler, samt en omfattende personlig kundeservice. Obsido Estates dekker hele kysten og har boliger og forretningslokaler i alle prisklasser, alle med krav om at de boligene som er til salgs, oppfyller kvalitetskravene som Obsido Estates stiller.
Bakgrunnen for å åpne det nye kontoret i Elviria er den nåværende situasjonen på boligmarkedet. Boligprisene har nå endelig stabilisert seg og ligger nå på et fornuftig nivå, og etterspørselen på boliger er økende. Samtidig er tilbudet på lekre boliger stort.
Obsido Estates markedsfører ikke bare sine boliger her på kysten. Utenlandske medier tas også i bruk. Nylig arrangerte Obsido Estates en event i Norge i samarbeid med Taurus Finans der fokus lå på det spanske boligmarkedet.
Hvis du er interessert i å kjøpe bolig på Costa del Sol og få mest mulig for pengene, så henvend deg til Obsido Estates.
Obsido Estates kan dessuten tilby overnatting i forbindelse med visningsreiser på to av firmaets hoteller, OH Marbella Inn eller OH Diana Park.

Obsido Estates slagord er ”Glade kjøpere, glade selgere”, så hvis du ønsker å være i samme situasjon, kontakt Obsido Estates på tlf.: +34 951 08 79 79 eller klikk deg inn på www.obsidoestates.com.

 

 

 

Pure Water Tech – 10 års kamp mot kalk og klor
HydroFlow ble introdusert på kysten 2002 og er et unikt og patentert system. Systemet forhindrer kalkbelegg som tetter vannledninger og ødelegger varmtvannsberedere, gassvannvarmere, varmevekslere, solpanel, vaskemaskiner og oppvaskmaskiner. Dessuten løser HydraFlow også gradvis opp kalkbelegg. HydraFlow fungerer døgnet rundt uansett om du bruker vann eller ikke. Produktet har tre års garanti, minst 20 års funksjonstid og ingen deler som trenger å byttes ut. Den er monteringsvennlig og ingen rør treng å kappes. Derfor installerer mange systemet selv og sparer penger. Monteringsanvisning følger med og du trenger bare en skrutrekker. HydroFlow finnes i ulike modeller og passer alla typer av eiendommer og boliger.
AquaKlear er et produkt til swimmingpoolen som reduserer klorbehovet med 40 – 50 %, minsker vann- og strømforbruket med 50 – 60 %, samt renser vannet effektivt. AquaKlear virker gjennom å splitte kloramin til fri klorgass slik at klorforbruket kan reduseres og slik at skadelig kloramin forsvinner.
Distribusjonsnettet er veletablert, fra Fuengirola til Barcelona, samt på Mallorca og Ibiza. Ingen andre produkter på markedet oppnår samme resultater, og produktet har importører over store deler av verden. Brittish Gas HydraFlow siden 1993.

Les mer på: www.hydropath.com

Doulton keramiske drikkevannsfilter med innvendig kullfilter monteres på kjøkkenbenken med egen kran, gir alltid rent vann og tar ikke mer plass enn en 1,5-liters flaske. Doulton gir alltid rent vatten uten slam, bakterier, parasitter, tungmetaller eller rester av rensemidler, klorlukt eller smak. Filteret holder i cirka to år ved jevnlig bruk. Slam tetter igjen filteret, men på utsiden kan det vaskes bort med oppvaskbørste og rennende vann. Filterbytte er så lett at man kan gjøre det selv, eller så kan du ringe Pure Water Tech for et servicebesøk.
Dusjfilter tar bort klor, noe som skåner hud og hår mot kløe og tørrhet. Om man har hudproblemer, skal man imme dusje i klorvann.
Vi monterer fra Sotogrande til Motril.
Pure Water Tech, E. J. Petterson: 675 622 312

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.