Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Arden Estates på Costa del Sol
Arden Estates driver eiendomsmeglerkontor i Elviria i Marbella. Etter en suksessrik karriere gjennom 10 år i fast eiendom for profesjonelle, bestemte etablerte eiendomsmeglere i området seg for å åpne sitt eget kontor. Det åpnet offisielt i desember 2010.
Arden Estates har alle former for eiendommer til salgs, fra villaer til hoteller. De er knyttet til et profesjonelt nettverk av eiendomsmeglere og er derfor i stand til å tilby alle former for eiendommer på Costa del Sol fra den største eiendomsdatabasen.
Arden Estates ligger i et populært område, og dagens eiendomsmarked har gjort at prisene er langt mer realistiske enn før. Arden Estates er sikker på at det er bra for de som nå vil kjøpe bolig i Sør-Spania. Investorer kommer og går, men menneskene som kommer for å nyte den spanske livsstilen, vil alltid være å finne under den andalusiske solen. I Arden Estates’ område begynner prisen for en to-roms leilighet på rundt 150.000 euro. Hos de mer populære og prestisjefylte leilighetene i første rekke mot stranden, kan en to-roms leilighet koste opp mot 500.000 euro.

Kontoret ligger på den østlige siden av Marbella der meglerfirmaet også har stor ekspertise. På grunn av samarbeidet med et nettverk av profesjonelle eiendomsmeglere, er Arden Estates også i stand til å bruke sin viten på andre områder langs hele Costa del Sol. De tilbyr kundene det høyeste nivået innen for service og ekspertise.

 

 


Nordmenn hilses varmt velkommen til Zebra Bar.

Skandinaviske lekkerbiskener ved bredden av Middelhavet
”Vi har begge sagt opp gode jobber og tatt med hele familien sørover”, kommer det bestemt fra Henrik & Tania Lønfeldt som nettopp har åpnet sin nye café & bar på strandpromenaden i Fuengirola.
”Det er nok den viktigste beslutningen vi noensinne har gjort, for det er ikke bare å flytt med fem barn. Men vi har snakket og drømt om dette i 10 år, så nå måtte vi bare få ut fingeren”.
Alt er likevel ikke nytt for det driftige paret som gjennom mange år har feriert flittig på Costa del Sol.
”Man kan få engelsk frokost på annethvert hjørne, men ingen steder kan man få en god brunch slik vi kjenner det fra Skandinavia, så det vil vi satse tungt på i vår nye café”, påstår Tania som selv står på kjøkkenet for å tilberede smørrebrød, morgenkomplett og andre lette anretninger på menyen
”Alle restauranter på Paseo´en i Fuengirola har blå eller gule markiser. Derfor har vi skilt os ut og gjort alt i svart og hvitt. Akkurat som på en sebra”, forteller Henrik som har allsidig bakgrunn fra restaurantbransjen og som gjennom en årrekke drev et diskotek med navnet Zebra.
”Det må være hyggelig å komme hit. Derfor har vi også fått opp poolbord og flatskjermer der vi viser de viktigste sportsbegivenhetene. Og så er jo utsikten fantastisk: Fritt utsyn mot stranden og Middelhavet”, avslutter Henrik Lønfeldt.

Zebra Bar ligger på Paseo Maritimo nr. 45 i Fuengirola.
Telefon 632 859 315

 

 


Etter en suksessfylt uke når målene oppnås inviteres det alltid på fredagslunsj.

Telio tilbyr ”norske” provisjoner
Søker du et skandinavisk arbeidsklima på Costa del Sol? Da må du spisse ørene. Nå har du muligheten samtidig som du kan oppnå en lønn som få spanske foretak tilbyr i dagens krisetider. På Telios callcenter i Centro Comercial Elviria søker man nå flere medarbeidere til sitt salgsteam.
”Skandinavisk arbeidsmiljø, skandinavisk arbeidsmoral og skandinaviske arbeidstider er tre ting som kjennetegner Telio i Elviria, så forskjellen på det å arbeide i Skandinavia er avstanden til Middelhavet og været”, sier Emma From på Telio i Elviria når vi ber henne kort beskrive hva Telio i Elviria tilbyr sine medarbeidere. Hun legger til: ”Og så lønnen og sikkerhet, så klart! Telio i Elviria tilbyr en garantilønn ifølge spanske bestemmelser, og i tillegg ’norske’ provisjoner uten begrensninger for hvor mye man kan tjene. Dessuten er arbeidet seriøst fordi kunden tilbys en godt produkt slik at ingen trenger å tenke på å skape et behov eller føle at man lurer kunden”.
Som gjenytelse for de gode vilkårene, ønsker Telio i Elviria seriøsitet, ambisjoner og langsiktighet. Emma forklarer: ”Telio i Elviria søker ikke korttidsansatte, men mennesker som er vant til spansk hverdag, seriøse, modne mennesker som vil tjene penger og som forstår mottoet ’frihet under ansvar’, som kan kommunisere på svensk eller norsk og som er interessert i ett langsiktig arbeid i et familiært og hjelpsomt team”.
Telio i Elviria selger Telio Norges produkter. Telio Norge er en av Norges største leverandører av moderne kommunikasjonstjenester og tilbyr fasttelefoni, mobiltelefoni og bredbånd til både privatkunder og foretak.
Tror du at du er rett person for Telio i Elviria, bes du sende CV´en din en søknad til: jobb@teliosalg.no.

 

 


© Gary Edwards

Ti års fest og farger feires i år på eksklusive Nikki Beach
Den eksklusive og populære strandklubben Nikki Beach som frekventeres av såvel internasjonalt jet-set og fastboende her på kysten, innledet sommersesongen allerede 25. april.
Det er nå 10 år siden den eksklusive strandklubben åpnet for publikum i Marbella, og det vil i år bli feiret med fest og farger. Nikki Beach er både dag og natt et populært sted for alle aldersgrupper – også barnefamilier – hva enten tiden tilbringes i de lekre solsengene på den hvite sandstranden eller med en cocktail i skyggen ved baren eller med en eksotisk anretning i restauranten. Alle retter er spesielt utarbeidet av kokkene på Nikki Beach og henter inspirasjon fra alle de 11 byene i verden der Nikki Beach finnes. Det være seg lekre salater på en varm sommerdag, sushi, fisk og skalldyr eller den langsomt tilberedte rotisserie (grillspyd med kylling).
Nikki Beachs tiårsjubileum vil bli feiret hele sommeren med et spennende program. Det første store arrangementet er sesongens White Party 30. mai som offisielt innleder sommersesongen. Dessuten kan gjestene se fram til Champagne World Tour som byr på sjampanje på en unik og annerledes måte. For moteentusisaster er What Women Want et must. Her viser man fram de nyeste kreasjoner fra internasjonalt kjente designere.
Sambaen kommer også til Nikki Beach med Brazilian Party der alt fra mat, drikkevarer og danseshow danner rammene om en kveld i Rio de Janeiros tegn.
Selve Nikki Beachs tiårs jubileum feires 5. juli med en kjempefest med utallige overraskelser som fortsatt ikke kan røpes. Likevel forsikrer Nikki Beach at det vil bli snakk om et uforglemmelig arrangement på høyeste nivå.

Sommersesongen rundes av med 2013 Red Season Closing Party 29. september.
Se hele sommerprogrammet på www.nikkibeach.com/marbella.

 

 


Innehaveren av Annis Vital Shop, Anni Dahms, fyller 70 år 11. mai.

Innehaveren av Annis Vital Shop fyller rundt år
Anni Dahms flyttet til Costa del Sol 14. oktober 1990, der hun startet Helse- og Kulturcentret. Det ble senere til Annis Vital Shop. Nå rundt 23 år senere, er Annis Vital Shop blitt utvidet til å telle fem butikker. Det er mulig at butikken i EuroMarket midlertidig vil setnge. Men det er på det nåværende tidspunkt uvisst hva som kommer til å skje. Men som Anni sier ”Siden jeg satte mine ben på spansk jord, har hver dag vært en utfordring, men også en tid med stor spenning og glede når ting lyktes. Så jeg har valgt å ta forvirringen rundt EuroMarket med stor sinnsro. Min mor sa altid; alt sammen ordner seg…” Anni fortsetter med å si ”Uten mine høytelskede kosttilskudd hadde jeg aldri hatt helse og overskudd til å starte som selvstendig næringsdrivende kvinne i en bransjene som er så utsatt og det finnes så mange sterke meninger rundt.” Derfor setter Anni fokus på Anti-Ageing i hele mai måned da det finnes masse ekstra gode tilbud i butikkene.

 

 

Ny eksklusiv hornbrillekolleksjon bare hos Unioptica
LINDBERG Horn er et dansk designprodukt der kombinasjonen av det unike hornmaterialet og den futuristiske titaniumrammen skaper en kul og moderne brille med røtter i ”old school”-luksus. Horn er et naturprodukt med fantastiske egenskaper – det er vakkert, ekstremt lett og samtidig allergivennlig. Det er lagt stor omtanke i design, utvikling og framstilling av hver enkelt hornbrille som på en delikat måte representerer et helt igjennom personlig statement. Brillen leveres i en spesiell eske med brillenummeret påsatt. Fronten på brilleinnfatningen er laminert med flere lag horn; dermed får det levende og porøse materialet mer styrke og stabilitet. Fordi horn er et naturmateriale, vil farger og mønstre variere, og dermed blir hver enkelt brille helt unik.

LINDBERG Horn er framstilt av bøffelhorn fra spesielle bøffelraser som blant annet lever i India, Vietnam, Afrika samt Sør- og Mellom-Amerika. Fordi hver rase har sine spesielle karakteristika, gir det mulighet for å kunne tilby helt fantastiske fargekombinasjoner i de forskjellige brilledesign. Bøflene er ikke en truet dyreart; de er nyttedyr, det vil si at kjøtt og skinn brukes til føde og framstilling av forskjellige lærvarer og at hornene kan brukes til nisjeprodukter som for eksempel brilleinnfatninger. Fordi LINDBERG aldri kompromisser på komforten, er nesebroen, stenger og hengsler på LINDBERG Horn laget av titanium. Alle disse delene kan justeres slik at brillen sitter perfekt. Personalet hos Unioptica er klar for å rådgi og veilede deg i ditt valg av briller.

LINDBERG Horn fås bare hos Unioptica. Tlf.: 952 199 254.

 

 

Veldedighetsarrangement og moteshow fra Fashionvilla til fordel for Cudeca
Torsdag 4. april nøt 84 kvinner fra hele Europa FashionVillas fantastiske og profesjonelle moteshow på Real Club de Golf Las Brisas. De var samlet for å få en forsmak på sommerens moter i pangfarger til enhver smak. De ble vist årets strand- og bademote og også tøy i mer moderne og klassiske stil som FashionVilla også er kjent for. Det ble budt på en lett lunsj bestående av laks med gratinert geitost, deretter grillet laks og til dessert: kaffe og sjokolade.
FashionVilla hadde donert intet mindre enn 38 typer tøy i alt fra festkjoler og strandkjoler til paliet-topper og jeans. Alt sammen ble loddet ut på amerikansk lotteri til fordel for Cudeca. Dagen innbrakte 2.150 euro til formålet.

 

 

Alltid ren og sikker pool
Med Capcovers automatiske poolovertrekk er det mulig å holde poolen i perfekt stand hele året.
Takket være den hermetiske lukkingen, holder Capcovers automatiske poolovertrekk poolen ren og sikker, samt svært lettstelt. Med Capcovers poolovertrekk forlenger du poolsesongen med flere måneder. Vanntemperaturen beholdes på nattestid fordi Capcovers poolovertrekk minsker temperaturfallet med opp til 70 prosent. Samtidig varmes vannet opp på dagtid. Dessuten er Capcovers poolovertrekk et ideelt tilbehør for tempererte pools og kan hjelpe til med å minske elektrisitetforbruket til oppvarming av poolen med opp til 60 prosent.

Med Capcovers horisontale poolovertrekk oppnås maksimal sikkerhet for hele familien, samtidig som det estetisk sett integreres perfekt i poolen og i hagen fordi poolovertrekket dekker hele poolen og fordi duken hviler på vannoverflaten. Poolovertrekket klarer vekten av flere voksne personer, noe som bidrar til å unngå unødige ulykker. Barna kan leke fritt i hagen uten bekymringer.
Capcovers hermetiske poolovertrekk forhindrer at smuss havner i poolvannet, noe som bidrar til at bruken av kjemiske produkter kan minskes med opptil 70 prosent, samtidig som tiden som går med til vedlikehold minsker. Dessuten minsker også vannforbruket med Capcovers poolovertrekk fordi vannfordampningen minskes med opptil 90 prosent.
Capcovers poolovertrekk er lett å bruke og stengningsmekanismen gjør det mulig å dekke poolen raskt, på mindre enn et halv minutt, ved bare å vri på en nøkkel. Det gjør det mulig å ha poolen i topp stand året rundt.
Capcovers finnes til alle pools, har mer enn 20 års erfaring og er riksdekkende med både installasjon og service.

Cubiertas Automáticas de Piscinas, S.L.
Tlf.: 955 776 942, www.capcovers.com, info@capcovers.com

 

 

De Cotta Law i Nerja holder åpent hus
Onsdag 22. mai holder advokatkontoret De Cotta Law i Nerja åpent hus. Her vil danske Thomas Gant, spansk og skandinavisktalende advokat, gi gratis juridisk veiledning til alle som har lyst til å stikke innom.
Arrangementet finner sted fra kl. 11.00 – 16.00 og vil omhandle de forskjellige juridiske situasjonene man som resident på kysten kan komme ut for. Det anbefales å bestille tid slik at det er tid til at alle kan få besvart sine spørsmål.
Thomas Gant er spesialist innenfor eiendomslovgivning og besvarer gjerne alle spørsmål som har med kjøp og salg av eiendom samt legalisering av landeiendommer og mye mer.
Eiendomsmarkedet er for øyeblikket svært attraktivt, og boligprisene veldig fordelaktige. Derfor tilbyr De Cotta Law mulighet for at nye kjøpere kan få en prat med en kvalifisert advokat om de tvilsspørsmål, de måtte ha.

Arrangementet avholdes i De Cotta Laws kontor i Nerja på Calle Diputación 11. For ytterligere informasjon og timebestilling, ring 952 527 014 eller send en epost til nerja@decottalaw.net.
Kontoret har åpent mandag til torsdag fra 9.30 til 17.30 og fredag fra 9.30 til 14.00.

 

 

Rock og store biffer
Sterkt inspirert av de kjente restaurantene A Hereford Beefstouw, Bone’s og Hard Rock Café, har restauranten Meat and Rock akkurat åpnet sine dører ved havet i Fuengirola.
Som navnet antyder, byr restauranten på godt kjøtt og bra rockemusikk.
”Vi satser på å være kystens beste steakhouse. Våre kokker er spesialister på kjøtt og alt som gjelder kjøtt som er nøye utvalgt og av høyeste kvalitet. Så dersom man liker møre biffer, ribber, burgere eller kylling, har man kommet til rett sted”, sier Marinus Vegeberg som sammen med Sophie Nanziri Madsen eier og leder arbeidet på Meat and Rock i Fuengirola.
Restauranten byr på et stort utvalg av hjemmelagde sauser og en stor salatbar som tilbehør til de saftige biffene, og mellom kl. 12 – 15 serveres det gode lunsjretter som Stjerneskudd, hjemmelagde kjøttboller med potetsalat, m.m.
Vinmenyen er fylt med gode spanske viner som passer utmerket til kjøttrettene, i tillegg også Carlsberg på fat, om man foretrekker humle framfor druer. Etter dette kan man gå videre til restaurantens innbydende isbar.
”Musikken er vårt nest viktigste varemerke. Vi byr på god liveunderholdning fra fredag til søndag. Jeg synes selv at tilbudet på gode restauranter myntet på voksne er begrenset, så vi håper at vårt tilbud på band og karaoke skal lokke mange”, sier den danske restauranteieren.
Livemusikken begynner kl. 15.00 på lørdager og søndager, og på fredager kl. 22.30, samtidig som kjøkkenet stenger og natten faller på.
”Det skal være en god opplevelse og morsomt å komme for å spise hos oss på Meat and Rock. Derfor satser vi veldig på bra musikk og god service”, avslutter Marinus Vegeberg som i hele mai byr sine gjester på en gratis flaske vin om man bestiller minst to hovedmenyer.

Meat and Rock ligger i Fuengirola havn og holder åpent alle dager – hele dagen mellom kl. 12.00 . 02.00 (kjøkkenet stenger kl. 22.30).
Bordbestilling på: 952 665 388 / www.meatandrock.com, facebook: meatandrock

 

 

Moderne og klassiske frisører i Nerja
Det er to rutinerte frisører som står bak Nerjas nye, svenskeide frisørsalong ”His & Hers Hair by Lauritzen”. Det er også to frisører som er bevisste sine ambisjoner om alltid å tilby det nyeste og det vakreste innenfor bransjen her på Costa del Sol.
”Hvert år reiser vi til London for å gå på kurs hos Tony & Guy, samt Vidal Sassoon. De er blant de absolutt fremste hårdesignere og kreatører i bransjen. I tillegg er vi også med på den årlige frisørmessen Salon International der de siste hårmotene presenteres. Stadig fornyelse er viktig, og det holder ikke å leve på et godt rykte”.
Ordene kommer fra Björn og Joanna Lauritzen som har vært i bransjen siden begynnelsen av 80-tallet.
”Vi har hatt egne salonger på mange steder i Östersund og også drevet en frisørskole på samme sted. Alt har gått bra, men nå når våre barn er voksne, har vi tid til overs for å virkeliggjøre vår drøm om et utenlandseventyr”, sier det svenske frisørparet.Nerja er byen de har falt for.
”Nerja er vårt lille paradis her på Costa del Sol. Byen og området er både autentisk, internasjonalt og vakkert på samme tid. Ettersom det ikke finnes noen andre skandinaviske frisører i Nerja, tvilte vi ikke på det å åpne salong her, forteller de.
Med nyrenoverte lokaler på den sentrale Plaza de la Ermita, er frisørene Lauritzen nå klare for å hilse både damer og herrer, gutter og jenter velkommen.
”Alle som har lyst til å bli fine på håret til sommeren, er hjertelig velkommen.
Vi legger stor vekt på å være nytenkende og moderne, men vi kan naturligvis også være klassiske. Det er en frisørs oppgave å – på best mulig måte – løfte fram kundens personlighet. Det er naturligtvist også viktig at kunden kjenner seg fornøyd og kan identifisere seg med sin egen hårstil”, avslutter Joanna og Björn Lauritzen.

His & Hers by Lauritzen ligger på Plaza de la Ermita, lokal 14/15 i Nerja.
Timebestilling: 722 210 074

 

 

World of Sofas – Mye mer enn bare sofaer!
Alt begynte med at de to grunnleggerne hadde sine ferieboliger her på Costa del Sol. De oppdaget ganske snart at møbler og til og med hagemøbler var relativt dyre sammenlignet med i Storbritannia der de hadde 12 butikker spredt over hele landet.

Deres forretningsidé var å reise verden rundt, kjøpe møbler i store partier, transportere i kontainere og på den måten kunne selge billigere enn andre. Denne ideen fungerer aldeles utmerket også her. Å kjøpe møbler på denne måten innebærer ikke at de firer på kvalitetskravene, snarere tvert imot, de drøyt 30 års erfaring og den kunnskapen som trengs for å velge ut kvalitetsmøbler som passer inn på markedet der møblene skal selges. De må dessuten oppfylle de harde brannsikkerhetskravene som gjelder i Storbritannia.
Den første butikken på Costa del Sol åpnet i 2009. Intensjonen var at det i løpet av noen år skulle finnes seks butikker. Nå kom jo den økonomiske krisen i veien, både som e fordel og som en ulempe. Fordelen var at folk flest måtte være forsiktig med hvor mye de bruker, og da er jo møbler til riktig pris svært viktig. Ulempen er at man ikke har kunnet ekspandere i den takten man ville.
Som alle vet er beliggenhet en av de viktigste faktorene for å kunne lykkes. At den første butikken havnet på veien mellom Fuengirola og Mijas er altså ingen tilfeldighet. Stedet er nøye valgt, det har kort vei til både A7 og AP7 og gode parkeringsmuligheter. I tillegg konkurrerer forretningen med andre møbelbutikker!

Firmanavnet World of Sofas antyder at det bare handler om sofaer, og det gjorde det nok også fra begynnelsen. Her finnes sofaer, sovesofaer og lenestoler i alle former og farger, stoff eller lær. Her finnes garantert det man vil ha. Men ikke bare sofaer, her finnes alt annet også; bord, senger, hagemøbler, tavler, speil, matter og pyntegjenstander. Særlig hagemøbler har blitt en stor avdeling; de finnes både i rotting, både ekte og kunstig, og også i den populære tresorten teak!
Personalen er akkurat så hjelpsomme som man vil ha det. Vil man gå omkring og titte uten å bli forstyrret er det ok, vil man ha hjelp, så får man det. Alt personale snakker engelsk og spansk, noen snakker også språk som finsk, russisk og estisk.

Mer info finnes på www.worldofsofas.es.

 

Nytt forum for boliginvestering
De norske firmaene Vime Realty og Vogt Abogados gir råd til kommende boligeiere og investorer på ny messe i Marbella.
Der blåser igjen varme vinder over eiendomsmarkedet på Costa del Sol. Prisene er nå på bunnen, og særlig investorer fra Russland, Kina, Midtøsten og Skandinavia har rettet blikket mot Costa del Sols boligmarked. Derfor har man nå etablert messen ”Marbella International Property Show & Investment Forum”, også kalt MIPS som avvikles i dagene 28.-31. mai på Hotel Villa Padierna Palace ved Los Flamengos Golf i Marbella. Messen henvender seg både til privatpersoner som er på utkikk etter en helårs,- eller feriebolig, og til investeringsfirmaer og fond som ønsker å investere stort.
”Messen strekker seg over fire dager, og onsdag 29. mai blir utelukkende for skandinaver,” forklarer Kandy Paterson som er koordinator for prosjektet.
”Vi vil gi nyttig informasjon rundt boligkjøp for skandinaver i Spania, og samtidig formidle kontakt til meglere som i dag tilbyr kvalitetsboliger i området som vi kaller ”Den gylne trekant”, nemlig Marbella, Benahavís og Estepona. Det vil være spesielt gode objekter til priser som går fra under 150.000 euro og til over 1 mill. euro. Kjennetegnet for alle boliger vil være at prisene er redusert med opptil 60 % og er dermed svært gode investeringsobjekter.”

På messen kan man blant annet møte Vogt Abogados og Vime Realty. Førstnevnte vil informere om alt knyttet til kjøp av fast eiendom i Spania, skatt og arv. Flere av firmaets advokater vil være til stede, og man kan få gratis råd og veiledning. Vime Realty er den norske lagspilleren på selve eiendomssiden.
”Flere og flere skandinaver velger nå å kjøpe bolig på Costa del Sol. Dette gjelder både boliger til privatbruk og investering,” forteller Eivind Due Hansen fra Vime Realty og fortsetter: ”Det siste året har vært svært bra for bransjen. Private såvel som større investorer kan nå se at prisene ikke lenger faller, tiltroen til spansk økonomi er så smått i ferd med å bli gjenopprettet, og sist men ikke minst er det bred enighet om at Costa del Sol som destinasjon for turisme og faste tilflyttere vil komme styrket ut av krisen.”
David Martin Darby fra samme firma ser fram til den kommende messen.
”På messen vil vi ikke bare vise fram boliger fra våre boligbaser. Det blir også mulighet for å dra ut og se de forskjellige objektene. Det blir også en såkalt ”Business Lounge” der man kan utveksle erfaringer med andre investorer, etc. Det blir et bra seminar for alle” tilføyer han.

Mer info kan fås på www.mipsvillapadierna.com og telefon 952 88 03 82.
Det er gratis adgang til messen og det forventes mellom 1.000 – 1.500 besøkende over de fire messedagene. Onsdag 29. mai er for skandinaver.

 

 

Nykredit hilser ny kollega velkommen
Med stor erfaring og åpenhet vil Kent Malling, Nykredits nye medarbeider på kontoret i Nueva Andalucía, gjøre alt for å hjelpe kundene med å finne den helt rette løsningen når det skal investeres i bolig på Costa del Sol.
”Jeg har 12 års erfaring fra finanssektoren, og gjennom arbeide har jeg møtt mange forskjellige typer kunder som jeg har hjulpet med mange sider av deres økonomi. Men i Spania blir fokuset primært boligkjøp,” sier 34 år gamle Kent Malling som før han kom til Spania, arbeidet som seniorprivatrådgiver i Nykredit i Svendborg.
I sin nye stilling som account-manager håper Kent Malling på å kunne bidra med sin store erfaring, og særlig er én ting viktig når han skal hjelpe kundene.
”Jeg vil høre deres syn og oppfatninger før jeg kommer med mine innspill. Jeg håper å kunne presentere noen muligheter som de ikke selv hadde vurdert slik at tankene blir satt i gang hos dem. Min erfaring forteller meg at det er viktig, og det har i hvert fall gjort at flesteparten av kundene fra tidligere kommer tilbake,” forteller dansken som beskriver seg selv som fordomsfri, åpen, imøtekommende og troverdig.

Gleder seg til Spania
Kent Malling kommer fra Odense. Han flyttet til Spania med kjæresten Malene og parets to barn, Noah på fire og Nicoline på sju år. Familien vil starte et helt nytt liv sammen i Spania, og det er flere ting Kent Malling ser fram til.
”Jeg er nødt til å nevne været. Det er så herlig at det innbyr til at man må være mer ute. Vi vil gjøre alt for å innrette oss etter samfunnet og livsmønsteret her i Spania. Jeg håper også at det blir tid til å dyrke fritidsinteresser. Kanskje fotball, tennis eller golf. Og så må min familie og jeg lære oss spansk. Det er viktig for å bli integrert,” sier han.
”Det jeg gleder meg aller mest til, er det arbeidsmessige som høres svært spennende ut. Det blir en interessant hverdag der jeg kommer til å møte mange nye mennesker, både skandinaver og spanjoler. Arbeidet ligner mye på det jeg er vant til å gjøre, men det er likevel flere aspekter, fordi Spania er annerledes enn Skandinavia.”
Kent Malling har valgt å takke ja til å bli en del av Nykredits team på Costa del Sol fordi han ser det som en stor utfordring.
”Dette er en unik mulighet for å prøve å arbeide i et annet land. Det er nytt og spennende, og det er ikke mange som får den muligheten. Jeg ser fram til å hjelpe våre kunder med å ta de riktige beslutningene. Og så gleder jeg meg svært mye til å arbeide sammen med Johnny Kirkeby som er en av Nykredits beste investeringsrådgivere. Han er jo særlig tilknyttet våre kunder her i Spania, så jeg kan helt sikkert lære en masse ved å holde møter sammen med kundene og ham,” avslutter Kent Malling.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet