Månedsmagasinet på Costa del Sol

Det er sommer. Internasjonale dager er over, alle fellesaktiviteter er avsluttet og
alle ikkefastboende nordmenn er reist hjem.
Norsk Forenings lokaler er stengt for sommeren, men vi merker oss åpningsdagen til høsten, nemlig 19. september.

Alpingruppen hadde sin siste tur søndag 17. april. Hele 28 personer hadde møtt fram og hadde en fin tur i Entrerrios. Og etterpå var det lunsj på restaurant Sol y Sombre. 33 personer spiste lammelår, og etterpå var det klemmer og takk for i år og god sommer og sees til høsten og flere klemmer. Det har vært mange fine turer og mye godt vennskap.
Første søndag i oktober er det fremmøte ved Mercacentro kl.11. Da er vi i gang igjen!

Boulegruppen har spilt mandager, onsdager og fredager. Selv om sesongen formelt ble avsluttet med lunsj i restaurant Karen og Martin onsdag 13. april, fortsetter spillet så lenge folk møter opp.

Malegruppen har vært svært populær i vinter. Det har vært fullt hus hver onsdag. Miljøet er motiverende og aksepterende, og alle storkoser seg. Den
10. april hadde vi planlagt pic-nic som avslutning på sesongen. En av elevene inviterte til sin hage. Det ble en vidunderlig dag med sol og 27 varmegrader.
Det ble masse god mat og vin, det ble maling, det ble soling, det ble prat. Og innimellom kunne vi kjøle oss i bassenget. Alle var ikke like godt rustet for bad, men vi badet i det vi hadde, eller ikke hadde. Et par badebukser gikk på omgang.
Det ble en dag ingen vil glemme, og vi ser alle fram til å møtes igjen til høsten.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.