Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Denne månedens artikkel handler om optimering via MYPCTuneUp softwar som automatisk optimerer PC-en din.

Hva kan MYPCTuneUp 2010 egentlig gjøre for deg?
MYPCTuneUp 2010 er et lite og genialt program for å rette opp feil på PC-en din. Programmet undersøker bl.a. PC-ens "registreringsdatabase" og finner mislykkede programinstallasjoner, defekte avinstallasjoner og ødelagte drivere. Du kan også gjøre oppstarten av PC-en mye raskere ved å velge hvilke programmer PC-en skal starte opp automatisk.

Vi vil nu gjennomgå noen av de tingen som MYPCTuneUp 2010 kan hjelpe deg med:

MYPCTuneUp bruker den mest avanserte teknologien som finnes for å analysere PC-feil og til å øke hastigheten på din langsomme PC. MYPCTuneUp søker, finner og fjerner alle feil i din registreringsdatabase.

Det kan bl.a. være ukorrekte installasjoner, ikke eksisterende programmer og delte DLL-filer. Samtidig optimeres også oppstarthastigheten på datamaskinen.

 Ugyldige stier
 Ubrukelige filnavn
 Foreldede programinstallasjoner
 Ugyldige fonter
 Ugyldige filassosiasjoner
 Ugyldig tilføy/fjern programmer
 Tomme avinstallerte filer
 Tomme registreringsnøkler
 Ubrukte hjelpefiler
 

MYPCTuneUp 2010 tar naturligvis alltid sikkerhets-backup av din registreringsdatabase før programmet starter opprydningen og optimeringsprosessen.
MySecurityCenter anbefaler at MYPCTuneUP 2010 automatisk skanner PC-en minst en gang i uka. Dette kan selvfølgelig settes opp direkte under innstillinger i programmet slik at skanningen alltid skjer når PC-en er på.

I MYPCTuneUp 2010 er det inkludert et verktøy som kan styre hvilke programmer du ønsker skal starte sammen med Windows for å minimere oppstartstiden på PC-en.

Vi har i samarbeid med Det Norske Magasinet utarbeidet et helt spesielt Det Norske Magasinet-tilbud som du kan se i vår et annet sted her i magasinet.
Vi håper du har lyst til å prøve dette programmet fordi vi er sikre på at det vil hjelpe deg med å vedlikeholde PC-en din. Din skandinaviske support sitter alltid klar dersom du har ytterligere spørsmål vedrørende programmet.

Av Rune Skov & Kim Boldig, MySecurityCenter

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet