Månedsmagasinet på Costa del Sol

Denne månedens artikkel handler om optimering via MYPCTuneUp softwar som automatisk optimerer PC-en din.

Hva kan MYPCTuneUp 2010 egentlig gjøre for deg?
MYPCTuneUp 2010 er et lite og genialt program for å rette opp feil på PC-en din. Programmet undersøker bl.a. PC-ens "registreringsdatabase" og finner mislykkede programinstallasjoner, defekte avinstallasjoner og ødelagte drivere. Du kan også gjøre oppstarten av PC-en mye raskere ved å velge hvilke programmer PC-en skal starte opp automatisk.

Vi vil nu gjennomgå noen av de tingen som MYPCTuneUp 2010 kan hjelpe deg med:

MYPCTuneUp bruker den mest avanserte teknologien som finnes for å analysere PC-feil og til å øke hastigheten på din langsomme PC. MYPCTuneUp søker, finner og fjerner alle feil i din registreringsdatabase.

Det kan bl.a. være ukorrekte installasjoner, ikke eksisterende programmer og delte DLL-filer. Samtidig optimeres også oppstarthastigheten på datamaskinen.

 Ugyldige stier
 Ubrukelige filnavn
 Foreldede programinstallasjoner
 Ugyldige fonter
 Ugyldige filassosiasjoner
 Ugyldig tilføy/fjern programmer
 Tomme avinstallerte filer
 Tomme registreringsnøkler
 Ubrukte hjelpefiler
 

MYPCTuneUp 2010 tar naturligvis alltid sikkerhets-backup av din registreringsdatabase før programmet starter opprydningen og optimeringsprosessen.
MySecurityCenter anbefaler at MYPCTuneUP 2010 automatisk skanner PC-en minst en gang i uka. Dette kan selvfølgelig settes opp direkte under innstillinger i programmet slik at skanningen alltid skjer når PC-en er på.

I MYPCTuneUp 2010 er det inkludert et verktøy som kan styre hvilke programmer du ønsker skal starte sammen med Windows for å minimere oppstartstiden på PC-en.

Vi har i samarbeid med Det Norske Magasinet utarbeidet et helt spesielt Det Norske Magasinet-tilbud som du kan se i vår et annet sted her i magasinet.
Vi håper du har lyst til å prøve dette programmet fordi vi er sikre på at det vil hjelpe deg med å vedlikeholde PC-en din. Din skandinaviske support sitter alltid klar dersom du har ytterligere spørsmål vedrørende programmet.

Av Rune Skov & Kim Boldig, MySecurityCenter

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.