Månedsmagasinet på Costa del Sol
Store nyheter fra The White House Marbella

Store nyheter fra The White House Marbella

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

I nesten 9 år har interiørdesigneren Christina White hatt sin butikk The White House på The Golden Mile i Marbella, og akkurat som det kan være på tide med endringer i hjemmet sitt er det nå tid for endringer hos The White House. Christina White har nemlig besluttet å stenge den fysiske butikken og i stedet for flytte The White House til et studio i sitt hjem i Las Lomas de Marbella Club, så altså bare 5 minutter fra der hvor butikken ligger i dag.

”Tiden er inne for meg til å starte et nytt kapitel med The White House. Man må ikke gjøre det samme hele livet, og jeg har kommet frem til at det passer meg mye bedre å ha et studio. Det er så spennende, så jeg føler det som om ’Life starts at 68!’. 

Jeg jobber mest med prosjekt, så med et studio, med kun forhåndsbestilte møter, kan jeg virkelig konsentrere meg om kunden. Min innredningsservice er meget personlig, og jeg vet at denne løsningen kommer til å være positiv for alle – både meg og kunden”, forteller Christina White, som har jobbet i interiørbransjen i 22 år, og legger til: ”Med denne løsningen kan jeg også endelig få meg en hund! Dette har tidligere vært umulig med alle de timene som jeg har vært i butikken. Jeg lurer på en Golden Retriever!”

Det hersker ingen tvil om at Christina White elsker sitt arbeid, og spørsmålet er om hun virkelig ser det som en jobb? ”Jeg har ingen større forskjell mellom privatliv og yrkesliv – jeg er ’The White House’! Og så må jeg legge til at min assistent, innredningsarkitekt Lovisa, selvsagt blir med videre – jeg kan ikke leve uten henne.

Butikken på The Golden Mile stenger 29. februar, og så åpner The White House i Casa La Fontanilla 1. mars. Obs; kun etter avtale!

Telefon, mobil og e-post forblir samme som tidligere: (+34) 952 902 613 / (+34) 620 055 640 / christina@whitehousemarbella.com

Ny adresse:

The White House Marbella

Casa La Fontanilla

Las Lomas de Marbella Club

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet