Månedsmagasinet på Costa del Sol
Designa Køkken — samme stil, samme selskap, nye lokaler

Designa Køkken — samme stil, samme selskap, nye lokaler

Fra første februar finner du Designas butikk litt lenger nede i Mijas-vejen. De har nemlig flyttet inn i Centro Nórdico, som ligger like etter Aldi i Mijas.»Vi har hatt en fantastisk start i Spania som butikk-i-butikken hos Loft & Roomers, men da de nå har stengt sin forretning var vi nødt til å finne andre lokaler,» forteller Johnny Thomsen. Grunnet Designas store momentum og suksess hos både privat- og bedriftskunder var det ingen tid å miste, og beslutningen om å flytte lokalene til Centro Nórdico ble hurtig truffet. «Det har vært bekymrede kunder som trodde at Designa kanskje også hadde stengt butikken. Vi vil med åpningen av butikken i de nye lokalene gjerne understreke at vi fortsatt tilbyr kjøkken, bad og garderobe i god, dansk kvalitet til en fantastisk pris,» smiler Johnny Thomsen og tilføyer at i februar er rabattene skrudd ekstra opp, så det er hele 30 % rabatt å hente på kjøkken, bad og garderobe — det vil si hele butikken.

Hos Designa får du totalløsninger innen kjøkken, bad og garderobe i lekkert, skandinavisk design. Det vil si at du får installasjon, oppsett, osv. med i prisen, så du skal ikke gjøre noe som helst selv. ”Vi har eget lager her på Costa del Sol, hvilket gjør at leveringstiden er ekstremt kort. Er du av typen som foretrekker å selv sette opp og montere kjøkkenet ditt kan vi også tilby denne muligheten. Så henter du bare din bestilling på lageret, til en pris som vanligvis slår IKEA-priser,” slutter Johnny Thomsen med et smil.

Velkommen hos Designa Køkken i Centro Nórdico, Carretera de Mijas, KM 4.5, 29651 Mjias.

Åpningstider: man-fre 10-18, lør etter avtale.

 Kontakt tlf. +34 647 225 106 

www.designa-spain.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.