Månedsmagasinet på Costa del Sol
Stor tiltro til Costa del Sol

Tross den verste sommeren på flere tiår, er tiltroen til Costa del Sol som turistdestinasjon ikke falt det minste – tvert i mot. I årets løp er mengden av nye hoteller, hotelleiligheter og turistboliger nemlig blomstret, akkurat som i gode tider. Samlet sett har sengekapasiteten i Málaga-provinsen øket med 12.214 plasser i 2020. ”Tiltroen til Costa del Sol og fremtiden etter Covid-19 epidemien er stor. Det viser de nyeste tallene tydelig,” uttaler Nuria Rodríguez fra Junta de Andalucía i et intervju til dagbladet SUR. De nye hotell- og leilighetsprosjektene er jevnt fordelt over hele provinsen og strekker seg fra et nytt femstjerners hotell i Estepona til et mindre hotell i landsbyen Villanueva del Rosario (35-40 km nord for Málaga) og en håndfull nye campingplasser.

I samme intervju påpeker hun at de mange hotellene som akkurat nå står tomme, er bare lukket midlertidig. Ingen hoteller i provinsen er ennå erklært konkurs. Hun antar at de hotellene som ikke overlever vil bli solgt til nye investorer og atter få en lys fremtid.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.