Månedsmagasinet på Costa del Sol
Insparya har kommet til Marbella – Få tilbake håret ditt med en revolusjonerende teknikk

Insparya har kommet til Marbella - Få tilbake håret ditt med en revolusjonerende teknikk

Hårtap? Tynne øyenbryn eller tynn bart? Årsakene til alopesi (hårtap) er mange. Det kan for eksempel skyldes arvelighet, sykdom eller stress, og både kvinner og menn kan rammes. Med revolusjonerende teknikker utarbeidet av Insparya, finnes det nå en ny og betydelig forbedret hårtransplantasjonsteknikk og bedre behandlinger for sunnere hår.

Dr. José Carlos Caballero (Medical Director hos Insparya i Marbella) og Dr. Carlos Portinha (Group Chief Clinical Officer) er stolte over å kunne tilby revolusjonerende teknikker for hårtransplantasjon.

Alt begynte da Insparyas medgrunnlegger og administrerende direktør, Paulo Ramos (også grunnlegger av Saúde Viável) som led av hårtap fra en ung alder som påvirket hans selvtillit, fikk nok av å betale store summer for tradisjonelle behandlinger uten resultater. Han begynte å undersøke temaet og oppdaget at det fantes mye som kunne gjøres. Resultatet ble at han sammen med Cristiano Ronaldo skapte Insparya basert på fremskritt i Portugal etter mer enn 14 års erfaring og fler enn 50 000 utførte transplantasjoner.

Siden den gang har Insparya vokst og fortsetter å vokse. Per i dag finnes det ti kliniker i Portugal, Spania og Italia, og en av disse ligger i Marbella. Her, i toppmoderne fasiliteter som gjenspeiler Insparyas engasjement for å levere eksepsjonelle resultater, kan du også få hjelp av deres revolusjonerende teknikker. En av Insparyas mange styrker er at de har egne forskningsteam som i tillegg til å utvikle alle maskiner og teknikker som brukes hos Insparya, også driver egen kontinuerlig forskning rundt hårtap og andre hårrelaterte problemer og utvikling av enklere produkter og behandlinger for f.eks. problemer med flass, mesoterapi for hårbunnen for et sterkere hår, hårproteser etc.

Insparya er mer enn bare en klinikk. Insparya er forskning på høyeste nivå som tilbyr revolusjonerende teknikker for å hjelpe med hårtap og andre hårrelaterte problemer. Det er dette som posisjonerer Insparya som en global pioner og leder i bransjen.

For gratis konsultasjon, ring: 900 998 775

www.inspayra.es

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.