Månedsmagasinet på Costa del Sol
Det er mange grunner til å velge en møbelpakke – White Design er her for å hjelpe deg!

Det er mange grunner til å velge en møbelpakke - White Design er her for å hjelpe deg!

White Design Company har mange kunder med opptatte liv. La oss innrømme det. Hvem har lyst til å tilbringe sin dyrbare ferietid med å gå fra forretning til forretning for å velge møbler og dekorasjon for sin nye eller eksisterende eiendom? Ikke bare må man shoppe rundt, men man må også være her for å koordinere levering og montering av varene. Mesteparten av jobben som White Design gjør, skjer derfor når du, eieren, er tilbake i ditt hjemland. Og det er så deilig å kunne låse deg inn når du ankommer til ditt feriehjem og vite at du kan slappe av og nyte ferien.

White Designs erfarne medarbeidere vil hjelpe deg med dine skreddersydde møbelpakker, og de kan arrangere mesteparten via epost som gir deg tid til å slappe av når du er her. Om du vil ha en moderne, klassisk eller minimalistisk skandinavisk stil, bare for å nevne noen, vil de sette sammen en møbelpakke som er tilpasset din smak.

På begynnelsen av jobben blir de ofte spurt hvor mye en møbelpakke koster. Dette beror helt på ditt budsjett og kvaliteten og stilen du ønsker. Det er visse områder hvor du bør vurdere å bruke litt mer for å tillate komfort, og andre områder som ikke behøver å koste så mye.

Den gode nyheten er at White Design kan få helhetsuttrykket til å se vakkert ut med rimelige dekorative detaljer som bilder, speil etc., og disse vil vare i lang tid som er avgjørende for å holde de samlede kostnadene så lave som mulig. I tillegg til de større møblene, bringer de gjerne noen mindre dekorative elementer som du kan se på stedet før du gjør den endelige beslutningen.

Husk at White Design Company kan sørge for alt, fra din sofa til dine håndplukkede gardiner og sengetøy. De jobber på dine betingelser og vet at spesialtilpasset ikke trenger å bety dyrt!

Besøk White Design Company i La Cala de Mijas mellom BP-tanken og apoteket ut mot N340. Se også www.whitedesignco.com eller ring 952 494 155 / 600 583 673. Butikken holder åpent mandag til fredag fra kl. 10 – 18 og lørdag fra 10 – 14.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.