Månedsmagasinet på Costa del Sol
”Dess hardere vi jobber, dess heldigere er vi…”

”Dess hardere vi jobber, dess heldigere er vi…”

Siden Søren Skifter Christensen åpnet sin Kvik kjøkkenbutikk i Marbella for 12 måneder siden, har mye skjedd – både for Søren og for Kvik i Spania.

Den sørafrikanske golfspilleren Gary Players berømte sitat ”dess hardere jeg jobber, dess heldigere er jeg” kan passe godt på Søren som har investert all sin energi i å få sin Kvik kjøkkenbutikk til å bli en suksess etter han ankom til Sør-Spania.


Fra to til tolv

Man merker på Søren at det ikke er lett å sette ord på hvordan det har vært å komme hit og starte et prosjekt fra null.

”Vi startet med to mann for halvannet år siden, fant og bygde butikken i Marbella og åpnet dørene for akkurat et år siden. På et år har vi bygd opp et team bestående av tolv medarbeidere som hovedsakelig er gamle bekjente som var dumdristige nok til å la seg lokke over til oss” forteller Søren med et smil.

Det virker som det har vært verdt strevet, selv om han påpeker at uten dyktige medarbeidere, ville det aldri ha lyktes. Han er også rask til å understreke at suksessen også skyldes et dyktig skandinavisk designfirma.

Kvik utvalgt av Casa Decor

Casa Decor er det mest prestisjefylte spanske arrangementet for interiør, design, trender og livsstil. Det årlige arrangementet har et unikt format hvor kjente og veletablerte fagfolk samt unge talenter får lov til å velge leverandører og innrede rundt 50 rom i en unik og ikonisk bygning i Madrid.

Og i år har Kviks nye kjøkken Avolia blitt valgt.

Avolia viser at vi nå i 2023 er mer romslige med hva tidløs skandinavisk design står for. Jeg synes at vi lever i en spennende tid rent designmessig, hvor det ser ut til at man kan ha mange meninger og likevel passe inn”, avslutter Søren før han ønsker pent farvel og forsetter sin travle hverdag.

Du finner Kvik Kjøkkener på Avda. Ricardo Soriano, 59 – Marbella

+34 951 51 92 20 • www.kvik.es

Fototekst: Team Kvik foran forretningen i Marbella

Kviks Avolia kjøkken i Casa Decor

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.