Månedsmagasinet på Costa del Sol

Anni Dahms fra Annis Vital Shop fyller 80 år den 11. mai.

Anni har hatt et rikt og spennende liv fylt med opplevelser, utfordringer og erfaringer. Hun har alltid hatt en positiv innstilling til livet og har levd etter sin filosofi om å nyte hver dag og leve i nuet. Derfor er dette en dag som skal feires i butikken i Los Boliches, hvor du vil bli møtt med litt godt å spise og får muligheten til å handle noen ekstra gode fødselsdagstilbud.

Som ung drømte Anni om å se verden og oppleve andre kulturer, men først ble det en snartur til København for senere å bli gift og stifte familie. Deretter var det tid til utdannelse – først som sykepleier og senere som helsepleier. Interessen for komplementær medisin ble vakt takket være en sykepleierkollega som anbefalte Anni en urtemikstur kalt Biostrath, da hun en morgen møtte opp på vakt og så ut som at hun trengte en vitamininnsprøytning. Det resulterte i at Anni fikk øynene opp for det alternative og besluttet seg for å bli biopat og ernæringsveileder med en travel klinikk og foredragsvirksomhet i mange år.


Det var en spennende tid med et enormt arbeidspress, og tiden viste seg å være tid for å søke nye horisonter og gire litt ned – trodde hun! Med en vis porsjon livserfaring og mange utdannelser var Anni derfor klar til å bringe ungjentedrømmen ut i live og starte en ny tilværelse utenfor Danmarks grenser. Skjebnen ville at hennes nye destinasjon ble Costa del Sol.

I dag driver hun to helsekostforretninger og en netthandel sammen med sønnen hennes som har vært med hele veien.

Anni er en inspirasjon for mange, og hennes positive livsinnstilling og evne til å se det beste i mennesker har gjort henne til en elsket og respektert person i omgangskretsen. Hun har satt et avtrykk i mange menneskers liv og vil alltid være en del av deres minner.

Gratulerer med dine 80 år, Anni – og takk for alt det du har gitt oss her på Solkysten!

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.