Månedsmagasinet på Costa del Sol
Velkommen til vår boligguide for 2019, «Bo i Spania»!

Velkommen til vår boligguide for 2019, «Bo i Spania»!

Nordmenn kjøper bolig i utlandet som aldri før, og det samme som gjør seg gjeldende for turismen ser vi også når det gjelder kjøp av bolig i utlandet; Spania er en klar favoritt, med god margin, og Costa del Sol er et av de aller mest populære områdene. Du holder nå i hendene den femte boligguiden utgitt på norsk fra Norrbom Marketing. Vi oppdaterer oss stadig, og med noen års mellomrom produserer vi en ny utgave av denne populære håndboken. Her har vi samlet en rekke nyttige artikler om alle aspekt ved å kjøpe bolig i Spania, og du vil kunne knytte kontakt med en rekke av våre annonsører, som samlet hjelper deg med hele prosessen, fra A til Å.
 
 

Få Det Norske Magasinets boligguide per post
Du betaler bare for forsendelsen (10€).
Bestil her!

 
 
 
 
Det å kjøpe bolig i et annet land enn Norge kan på mange virke skremmende, ikke minst pga. språket, men med god og riktig assistanse er det ikke spesielt vanskelig å kjøpe bolig i Spania. Skrekkhistoriene fra fortiden hvor mange ble regelrett lurt hører også med til en svunnen tid – stort sett – men det er selvsagt en rekke ting man skal passe på, da salgs- og kjøpsprosessen for boliger i Spania er helt ulik det vi er vant med fra Norge. I tillegg til alle kontaktene du kan hente ut fra denne boligguiden har vi også inkludert en rekke redaksjonelle artikler som tar for seg ulike aspekt ved å bo i Spania, informasjon om hvordan bolighandel foregår i det spanske markedet, de ulike juridiske aspektene man bør være kjent med både for å kjøpe bolig i Spania og for å oppholde seg i landet, hva man må huske på for å ta med kjæledyr til Spania, og mye mer.
 

Denne guiden gir alle potensielle boligkjøpere i Spania en lett forståelig, men omfattende håndbok om det å bo i Spania – og den er et verdifullt verktøy på veien til å oppfylle drømmen om egen bolig her i dette vidunderlige landet.

 
Varme hilsener fra alle oss i Det Norske Magasinet & Norrbom Marketing,
Tom Halvorsen
 
Les boligguiden her
 
(advertorial)
{loadposition boligguide}
 
Av Tom Halvorsen, tom@norrbom.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.