Månedsmagasinet på Costa del Sol
Er du på jakt etter noe helt spesielt? En bolig hvor du hver morgen kan nyte utsikten over Middelhavet og golfdalen i Marbella? Da er The View Marbella stedet hvor du kan få oppfylt dine drømmer.

To prestisjefylte firma skaper topp-prosjekt

The View Marbella er et prosjekt som har blitt til gjennom et samarbeid mellom de to prestisjefylte firmaene Wilma Development Spain og Sierra Blanca Global, som gir navn til Wilma Sierra Blanca.
Det er første gang disse to erfarne konstruktørene jobber sammen, og deres felles styrke bidrar til å føre prosjektet inn blant de topp-prosjektene som finnes på Costa del Sol for øyeblikket.

Leiligheter med villa-byggestil

Ideen bak The View er å skape en unik Boutique-følelse, hvor alle de parameterne som normalt inkluderes i konstruksjonen av en villa, nå overføres til bygging av leiligheter.
”Normalt bygger man villaer på én måte, og leiligheter på en annen måte. I The View er byggestilen fra villaer blitt overført til leiligheter – det gir en ekstremt høy kvalitet,” forteller markeds- og salgssjef Simon Boxus.

Sett ditt eget preg

Alle materialene er spesielt utvalgte, og byggherrene er mange ganger selv involvert i valget av for eksempel fliser, håndtak og dusjhoder. Kvaliteten skal være i orden, det skal være enestående og det skal være lekkert, så det blir ikke gått på kompromiss med noe. Og som den nye eier har du fullt ut mulighet for å personalisere ditt kommende hjem, da The View har en katalog med muligheter, hvor du kan velge det du ønsker av de utvalgte produktene. Du kan selv fritt personalisere gulv, kjøkken, bad, m.m.

Lekre felles fasiliteter

The View Marbella er utviklet som et boutique-prosjekt og inkluderer private fasiliteter direkte på stedet: Fullt utstyrt helseklubb med 25 meters svømmebasseng, spa, treningssenter og lekeområde for barn.
På områder hvor det er tre andre urbanisasjoner utgjør et stort klubbhus ekstra fasiliteter i form av spa, butikk med dagligvarer, bar, restaurant, utleieservice og sportsfasiliteter samt 24-timers vaktservice.
Det er allerede reservert 14 leiligheter i fase I, som består av 49 leiligheter som vil stå ferdig i løpet av våren 2021.
I byggeprosessen brukes Sismo-systemet, som er spesielle bygge-blokker som har mange fordeler, blant annet at det er meget miljøvennlig, 100 % bærekraftig og de termiske og akustiske egenskapene reduserer energiforbruket i boligen, hvilket også gir en moderne og økologisk konstruksjon.
 
Salgskontor:
Urbanización La Alborada
Ctra. de Ronda, 29679 Benahavís, +34 901 233 605
www.theviewmarbella.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.