Månedsmagasinet på Costa del Sol
I flere år har mange skandinaver i Spania kunnet nyte friskt, mykt vann fra Ecofilters vannfilterprodukter. Teknikken som dissa filtrene baserer seg på er et mikrospiral-filter som tar bort alle virus og bakterier i vannet, som tungmetaller, sprøytemidler, medisinrester og mikroorganismer.

 
Disse filtrene mykner dessuten vannet gjennom den unike prosessen for filtermaterialet som kalles Quasi softening, partiell mykning (mykning med karbonisering). Quasi-myknet vann inneholder ikke noen hardhet – kalsium og magnesiumbikarbonatene er fjernet.
 
Et hardt vann inneholder store kalsiumkrystaller, men etter filtrering med mikrospiralfilter er disse borte og det som blir igjen er en for kroppen mer håndterbar form som kalles aragonittkrystaller. En av finessene med aragonittkrystaller er at de ikke fester seg på varmeelementet i varmtvannsberedere eller andre kjøkkenmaskiner med varmeelement, hvorfor det er det beste for å beskytte maskinene hjemme. Vannet gir heller ikke noen større kalkavleiringer på dusjvegger og lignende.
 
Ecofilters Costa del Sol har siden starten økt sitt sortiment med treveis-kjøkkenkraner og C-vitamin-dusjfilter som monteres direkte på dusjslangen. Det sistnevnte filteret eliminerer kloren i vannet og re-vitaliserer huden. Dusjfiltrene kan kjøpes hos Scandi Supermarket i La Campana og hos Casa Nordica i Fuengirola, samt online gjennom nettbutikken: www.costadelsol.ecofilters.es.
 
For mer informasjon, flere produkter og kontaktopplysninger, se: www.costadelsol.ecofilters.es

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.