Månedsmagasinet på Costa del Sol
SolarVenti er varmluftsventilasjon, som går utelukkende på solenergi

SolarVenti er varmluftsventilasjon, som går utelukkende på solenergi

”SolarVentis avfuktere og varmluftsventilasjon er bra hvis man installerer det korrekt”, forteller Tom Duebæck, som selv ble kjent med produktet ved en liten tilfeldighet: ”For drøye ti år siden hadde vi selv fuktskader i vårt hus her i Spania – jeg fikk besøk av en tekniker fra SolarVenti, men jeg besluttede senere å kjøpe en kinesisk modell. Den var billigere men kvaliteten dårlig, og jeg endte senere opp med å få installert SolarVenti-systemet. Jeg ble så imponert av systemet at jeg senere søkte agenturet for Spania.” SolarVenti har hovedkontor i Aarhus og er dansk produsert.
 
”Problemet med vinteren her på Costa del Sol er at det er varme dager og kalde netter. Varm luft kan holde på langt mer fuktighet enn kald luft. Når man så lufter ut hele dagen og lukker vinduene om kvelden, så innkapsler man fuktigheten. Dette avhjelper et SolvarVenti-system, da tør og varm luft blåses gjennom boligen og tar fukten med ut.”
 
SolarVenti er også godt egnet til boliger som står tomme deler av året. Systemet kjører på solenergi, er uten driftskostnader og er ikke koblet til el-nettet. Det er dermed ingen risiko for brannfare, og du unngår ’tomt-hus-lukt’, som ofte oppstår når luften har stått stille i en periode.
 

Poolvarme og mye annet


Via solenergi kan svømmebassenget faktisk varmes opp nesten gratis. Det krever bare at en kjører en liten pumpe. ”Det går ikke lang tid investeringen er innspart,” forteller Tom Duebæck, som har etablert seg her med et team av teknikere og håndverkere, som han selv sier er ”vant til å arbeide for skandinaver” – det vil si at man møter til tiden, gjør rent etter seg og utfører oppgavene etter skandinavisk standard. Teamet påtar seg mange slags oppgaver – f.eks. tømreroppgaver, montering av markiser, installering av aircondition m.m.
www.solarventi.es 952 449 349 info@solarventi.es

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.