Månedsmagasinet på Costa del Sol
Aquapool Spas – 14 år som Costa del Sols største forhandler av kvalitets-spabad

Aquapool Spas - 14 år som Costa del Sols største forhandler av kvalitets-spabad

Aquapool Spas har som den største spaforhandler på Costa del Sol siden 2004 betjent deres kunder fra sine showrom i henholdsvis San Pedro og Fuengirola, og i år feirer de sitt 14-års jubileum. Spafirmaet er eid av det danske ekteparet Anja og Claus Kielskov.
 
”Kundenes formål med å kjøpe et spabad har endret seg gjennom årene. Fra å være et mini-svømmebasseng er et spabad nå like mye et samlingspunkt for avslapning og familietid,” sier Anja Kielskov, eier av Aquapool Spas.
I disse moderne, teknologiske tidene føler mange mennesker behovet for å tilbringe mer tid sammen med venner og familie. Å snakke uforstyrret sammen som i “de gode gamle dager” kan ofte være en utfordring.
”Vi får masse positive tilbakemeldinger fra våre kunder, som forteller oss hvordan de bruker spabadet som et fristed, hvor man hygger seg med familie og venner. Når du er i spabadet er det ingen mobiltelefoner som kan forstyrre deg, og således brukes ’spa-tid’ som en måte å være sammen på, med tid til ’å se hverandre i øynene’,” sier Anja Kielskov.
Et spabad har også alltid vært populært som avslapning etter trening. I de siste årene har det vært økt etterspørsel på et de såkalte ’Swim-Spas’ hvor man kan kombinere sport og fitness med avslapning.
 
I 2017 tilførte Aquapool Spas ’Endless Pools’ til sitt sortiment. Endless Pools tilbyr et bredt utvalg av ’Swim-Spas’, hvor du kan kombinere trening som svømning og massasje – i samme spabad. I en Endless Pool kan man svømme mot en motstrøm, man kan løpe på tredemølle og trene fitness – alt sammen under vann. Å trene under vann har den fordelen at oppdriften og vektløsheten gjør at man nesten ikke belaster knokler og ledd. Endless Pools er populære blant idrettsutøvere på alle nivå og brukes også med stor suksess til gjenopptrening av skader.
 
”I tillegg til de mange private kundene som nå nyter et spabad på deres terrasse eller i hagen, ser vi også en økt interesse fra eiere av utleieboliger. Et spabad anses for å være den ultimate ’ferie-luksus’, og eiendommer med spabad er mye lettere å leie ut, og til betydelig høyere priser, forteller Anja Kielskov, og tilføyer at deres to showrom har spamodeller i alle prisklasser. Det finnes spabad fra € 2.995, så det er et spabad til et hvert budsjett.
 
Aquapool Spas er den eneste forhandleren i Andalucía som selger de amerikanske kvalitets-spaene HotSpring Spas.
 
Besøk et av Aquapool Spas showrom for å få inspirasjon, eller book en spa-test for selv å oppleve hva et spa kan gjøre for deg! www.aquapool.es
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.