Månedsmagasinet på Costa del Sol
Vogt Advokatfirmas årlige cocktail party – kjempesuksess

Vogt Advokatfirmas årlige cocktail party – kjempesuksess

Vogt Advokatfirma holdt sitt årlige cocktail party på Los Naranjos Golfklubb 21. november.
 
I år var det opplegg i form av et miniseminar med John Brendmoe, grunnlegger av Antima Property, samt Einar Askvig, advokat og grunnlegger av Vogt Advokatfirma.
 
Einar Askvig presenterte sin bok ”Å flytte til Spania”, som han har skrevet sammen med journalist Arne Bjørndahl. Den er en håndbok som inneholder alt du trenger å vite når du flytter til Spania, eller om du bare vurderer det. Ifølge forfatterne er boken et regulært oppslagsverk framfor en bok som skal leses fra A til Å, og beror på Advokat Einar Askvigs mangeårige erfaring med å hjelpe nordmenn i deres møte med de spanske myndighetene.
 
På arrangementet opptrådte den internasjonalt anerkjente tenoren Rodrigo Orrego, som også er en populær artist på Costa del Sol. Advokatfirmaet har planer om å gjenta suksessen med flere lignende kulturorienterte arrangement i fremtiden.
 
Boken ”Å flytte til Spania” kan kjøpes i redaksjonen til Det Norske Magasinet, hos Vogt Advokatfirma i Marbella eller hos den norske eiendomsmegleren Segarra Bråteng i Elviria. Boken kan også kjøpes ved henvendelse til arne.bjorndal@me.com eller på Facebooksiden ”Ditt Spania”. Ved postforsendelse kommer porto i tillegg.
Vogt Advokatfirma, Ricardo Soriano, 65 – 2º 3, 29600 Marbella
www.vogtlaw.com (+34) 952 776 707 info@vogtlaw.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.