Månedsmagasinet på Costa del Sol
INDIGO TRAVEL & EVENTS er en totalleverandør av suksessfulle events, konferanser, kongresser, firmaturer, VIP-grupper, gruppereiser sportsturer og studentreiser i Spania, Portugal, Marokko, Ecuador og Colombia. Vi vant FNs pris for to av våre events.

Turer

Våre fantastiske turer i Spania, Portugal, Marokko, Ecuador og Colombia tilbyr autentiske og vakre opplevelser til våre gjester. Våre profesjonelle guider besitter en enorm kunnskap, som sikrer at du får maksimalt utbytte på dine reiser med oss. Vi har knyttet til oss guider som har guidet Michelle Obama og andre kjendiser.

Senior-reiser

Indigo Travel & Events har arrangert senior-reiser i mer enn 10 år. Trygghet, sikkerhet og aktivitet er stikkordene. Vi har vidunderlige guider som ivaretar din sikkerhet og velvære og gir ditt opphold en dypere mening. Du møter likesinnede kvinner og menn til foredrag, dans, spill, samtaler, vandreturer, svømming og underholdning, hver dag. På disse turene oppdager vi det ukjente Spania og lærer mer, om natur, kultur og historie. VI TILBYR LANGTIDSFERIE I 21 DAGER FRA 489 EURO.

Vin og Gourmet-reiser

Vi hjelper med å skreddersy din reise, inkludert ekspertisen fra en privat guide og oversetter som vil sørge for at du har en utrolig reise med fantastiske vinsmakinger, god mat og en kulturell opplevelse.

Kor- og Skolekorps-turer

Vi hjelper deg med å arrangere konserter, alt fra klassisk musikk til store band, jazz og korsang. I løpet av de siste årene har vi organisert konserter i Barcelona, Madrid, Toledo, Mallorca, Malaga, Granada, Ronda, Mijas Pueblo, Almunecar, Lisboa, Albufeira, og i Ecuador og Colombia på offentlige steder, katedraler, botaniske hager og i konserthaller.

Vandreturer

Vi tilbyr en rekke vandre- og trekking-turer fra én dag til mange dager. Våre eksperter kjenner de mest interessante rutene, hvor vi gjør kulturelle stopp, spiser god mat og nyter den fantastiske utsikten.

Events

Vi er eksperter på å finne den perfekte lokaliteten for din event / arrangement, enten det er for å styrke din merkevare, inspirere dine klienter, eller for å belønne og motivere dine ansatte. Vi tilbyr eksklusive lokaliteter for produktlanseringer, prisutdelinger, gallamiddager og private så vel som firmamiddager. Vi skaper suksessfulle events!

Konferanser

Vi kan arrangere et møte eller en konferanse uansett størrelse. Vi følger deg hele veien; finne lokalet, dekorasjon av rom, audiovisuelt utstyr, meny og catering, logistikk, overnatting og transport. Vi jobber tett sammen med våre klienter for å skreddersy hver enkelt event, og tilpasser våre tjenester og støtte i tråd med behovet til våre kunder.

Teambuilding

Vi skaper noen av de mest dynamiske og morsomme teambuildingsarrangementene.

Tekniske Reiser

Disse reisene er tilpasset studier som gir våre klienter spesialisert kunnskap fra profesjonelle innenfor sine respektive felt, som f.eks. jordbruk, arkitektur og design, media, kultur, offentlig administrasjon, utdannelse, helse, avfallsbehandling, transport, miljø, fornybar energi og IT.
 

Hvorfor skal du bestille din neste reise eller event fra Indigo Travel & Events?

Du får utrolig mye for pengene.
Vi har god kunnskap om våre destinasjoner.
Vi beskytter vår planet og planter trær, 100,000 trær i Spania og i mange andre land; www.wscreforestation.org
Vi hjalp 6000 gatebarn bort fra gaten og ga dem utdanning.
Vi har opprettet 12 utendørsmuseum rundt omkring i verden i fattige områder; www.artforallintheworld.org
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.