Månedsmagasinet på Costa del Sol
Designas største forhandler kommer til Costa del Sol

Designas største forhandler kommer til Costa del Sol

Det er en stolt og glad Johnny Thomsen som 1. februar slår opp dørene til Designa kjøkkenbutikken, som er etablert som en butikk-i-butikken hos Loft & Roomers’ i Mijas-veien. ”Det er en stor fordel for oss å komme inn på et sted hvor det er etablert en kundegruppe, som pleier å gå her”, forteller Johnny, som normalt driver Designa-butikken i Ålborg, som for øvrig vant bedriftsprisen 2017 og årets butikk 2018 blant alle Designa-butikkene. Johnnys kone, Janne Thomsen, er regnskapsansvarlig for butikken i Ålborg og vil også fungere som en del av butikken på Costa del Sol.
 
”Jeg har vært i kjøkkenbransjen siden 2004 og har selvstendig drevet forretningen i Ålborg siden 2012. Det var egentlig meningen at vi skulle til Costa del Sol for å slappe mer av, men vi så at det var en åpning i markedet for en aktør som oss, og så var det vanskelig ikke å slå til når muligheten for å åpne en butikk-i-butikken hos Loft & Roomers’ oppsto”, forteller Johnny Thomsen, som også satser stort på bedriftsmarkedet, hvor han merker et behov for en seriøs kjøkkenleverandør.
Hvis man ikke på forhånd kjenner til Designa-kjøkken, er det mange gode grunner for å stifte bekjentskap med dem. Det er nemlig hos Designa du finner totalløsninger innen kjøkken, bad og garderobe, i lekkert skandinavisk design. Totalløsninger vil si at du får installasjon, montering osv. inkludert, så du slipper å gjøre noe som helst selv. ”Vi har eget lager her på Costa del Sol, hvilket gjør at leveringstiden er ekstremt kort. Er du typen som foretrekker å montere ditt nye kjøkken selv, kan vi selvsagt også tilby denne muligheten. Da henter du bare din bestilling på lageret, til en pris som godt kan slå IKEA-priser”, smiler Johnny, som er ganske tilfreds med at de første bestillingene allerede er i hus.
Går du med kjøkkentanker eller vurderer du nytt bad eller garderobe, bør du stikke innom når Designa åpner sin nye butikk 1. februar i Loft & Roomers’ butikk på Mijas-veien. Som åpningstilbud får du nemlig riktig gode rabatter på bestillinger som foretas innen 28. februar, men levering og montering kan saktens avtales å finne sted på et senere tidspunkt.
Åpningstider man – fre 10 – 19, lør 10 – 14
+34 645 208 990 ● +45 5355 0439 ● jt@designa-spain.com www.designa.dk

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet